Općenito > Generalno o skuterima

ZAKON O 50 ccm

<< < (6/9) > >>

mrcina:

--- Citat: filiplatinovicz - 28 Studeni, 2006, 03:38:59 ---može se to tražit, ali mislim da treba i homologacija (nisam siguran za konstrukcije u koje se ugradjuju isti motori, ali vjerojatno) te obvezno A1/A kategorija... skup je to i složen postupak, a skuplja je i rega.
e pa sad... za one koji hoće vozit 50 ccm s A1/A ima lijepa alternativa od 96 ccm, 4T... piaggio zip (kina!), koji je sada na popustu po cca 9200 kuma. malen, praktičan, brundav s kotačima od 10 cola.
no, ide oko 7o km/h a troši kao upaljač, ispod tri litre.

--- Kraj citata ---

otom potom i za krmka su govorili da troši 3 litre što nijer istina

filiplatinovicz:
govorili su samo o tome koliko pije... a di je još napoj???  :toothy9:

mrcina:
u kocu  ali ja ga tamo ne parkiram

Punisher:
Mislim da bi trebali mladim vozačima na B ili onu kategoriju za 'mopede' dati da mogu vozit i 125cc. Jest da se sa 125cc možeš pošteno razbiti ili ubiti (možeš i sa 50cc ako ćemo tako gledati) ali gledajte koji je trenutni mentalitet mladih: čim im godine dopuste polože za skuter i tako se zafrkavaju odmah do sljedeće granice. E kad napune 18 onda svi navale na A kategoriju i odmah na motorčine i 99% njih zbog lude glave naprave holokaust (i to nažalost čak i drugi stradaju zbog njih). Zato se zalažem da granicu pomaknu na 125cc a sad kako dalje bi se dalo raspravljati jer tu ima još više čimbenika...
Evo jedno mišljenje od onih 1% mladih ljudi sa malo (kako MR J kaže) hladnijom glavom...  :)

Mr J:
Da, bilo bi lijepo kada bi sa B kategorijom mogli voziti motore do 125cc zapremine, ali sumnjam da ce nam to dozvoliti, ipak drzava ubire novce od polaganja za A1 i A kategoriju... Tako da sumnjam da bi to kod nas proslo... (Moram vidjeti sa susjedom pa na proljece izaci za A kategoriju, obecao mi za badava jer sam mu nesto radio komp.)   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju