Općenito > Generalno o skuterima

ZAKON O 50 ccm

<< < (8/9) > >>

filiplatinovicz:
ja sam htio ugradit elektronsku blokadu... onu skupu, od K kn. onda mi je jedan šegrt rekao da sam bedast, jerbo da mi je bolje platit stotinjak kuna njima, neposredno uoči tehničkog, da oni stave mehaničku blokadu na variomat. Odmah po obavljenom tehničkom ju skinu i još ga poštelaju... sve za rečene nofce...

rogi:
Super , pa kad te ufati muškatni plafac i stavi tvoje milo na faljke i kaže : aha , tu smo 83,48 kmh . Sad češ ti mene pratit do prfog tehničkog pregleda ,uz normalno kaznicu od ... kn.! :toothy9:

mrcina:
da a kaj mu je dokaz.pištoljček.a ti njemu a kaj niste resetirali od prošlog frajera brzinu pa moj neide brže od 50.

StreetRunner:
Ja sam 3 godine vozio bez vozačke,nikad me nije zaustavilo ni tada a ni od onda kad sam dobio vozačku.Bit je u tome da recimo ja znam di će bit policija u krugu od 50km i onda usporim vožnju prije tog mjesta i ako ih vidim čekam kamion ili bus i ja lipo za njim,pandur me nevidi i svi sretni i zadovoljni.

rogi:

--- Citat: StreetRunner - 04 Prosinac, 2006, 18:26:26 ---Ja sam 3 godine vozio bez vozačke,nikad me nije zaustavilo ni tada a ni od onda kad sam dobio vozačku.Bit je u tome da recimo ja znam di će bit policija u krugu od 50km i onda usporim vožnju prije tog mjesta i ako ih vidim čekam kamion ili bus i ja lipo za njim,pandur me nevidi i svi sretni i zadovoljni.

--- Kraj citata ---
A ti si znači taj , sigurno imaš crveni plašt i plavo odjelce , rengen pogled i da ne zaboravimo veliko ''S'' (StreetRunner) :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju