Na ovo pitanje ti nitko ne može dati konačan odgovor, sve je stvar u tvojoj glavi.
Ima jedna starija izreka, upitnog porijekla;
Kad moraš odlučiti između dvije stvari, baci novčić. Neće on odrediti šta će biti, već
će ti u zraku biti jasno čemu se nadaš.
U idealnom svijetu bi svi mi imali doma po 5-6 motora/skutera, jer svaki tip ima svoje
prednosti i nedostatke za različite stilove vožnje. Nažalost, skoro svi smo u situaciji da
se moramo odlučiti za jedno vozilo koje koliko-toliko možemo održavati (netko više,
netko manje), a pošto pretpostavljam kako nemaš para na bacanje, evo ti prijedlog;
-Ako si u ikakvoj mogućnosti, probaj prije kupnje što više vozila koja su ti na + listi.
Nemoj kupovati prvi kojeg probaš, tvoje su pare i nisi ih obavezan dati prvome koji ti je
dao đir. Plati mu radije pivu. Nakon što si probao par razliitih komada sa liste, skupi pare
i čekaj neke prilike iz npr. hitnoće. Ubodi deal koji ti je sa liste, a ako ti nakon mjesec dana
(više-manje-svejedno) iz nekog razloga dopisdi, prodaj i opet čekaj drugi model.
Povodim se za načinom kojim bi ja radio, nadam se da sam ti pomogao ili barem dao neku
približnu ideju...