Općenito > Propisi
pretjecanje kolone
daRio:
--- Citat: KingInMe - 06 Svibanj, 2013, 13:03:21 ---Haha trebo si mu ispred stat i ne micat se tako da stoji , pa kad izade van do tebe onda krenes xD
--- Kraj citata ---
Bilo je zeleno i bio sam u prolazu a kad sa skužio bil je prekasno jer sam išao ravno a on je na tom semaforu skretao desno.
balki:
--- Citat: daRio - 06 Svibanj, 2013, 12:59:40 ---Nemoj o njima,neki dan mi je kamiondžija kroz prozor frknuo čik u krilo dok sam išao krou sredinu.
Debil primitivni.
--- Kraj citata ---
Ja smatram da su seronje svi koji puše i pritom bacaju čikove kroz prozor i prazne pepeljare na parking ili kraj ceste, ...a sve kao fini i ušminkani s opranim autom :angry7:
daRio:
--- Citat: balki - 06 Svibanj, 2013, 13:34:48 ---
Ja smatram da su seronje svi koji puše i pritom bacaju čikove kroz prozor i prazne pepeljare na parking ili kraj ceste, ...a sve kao fini i ušminkani s opranim autom :angry7:
--- Kraj citata ---
Malo smo otišli u off ali u svakom slučaji prolaz kroz sredinu je riskantna radnja i svašta možeš očekivati ali u gradu poput Zagreba to je jedini način da koliko toliko budeš brz.
Svi to više manje radimo i sretno nam bilo.
Grale:
--- Kraj citata ---
Ja bacam čikove kroz prozor isto, ali mi je zato uvijek prljav auto :icon_biggrin:
Što se tiče teme, sve je već rečeno, policija je dosta tolerantna po tom pitanju, ali većinom kad se provlačiš dok se auti ne kreću.
Nebih preporučio guranje između auta u pokretu, više radi vlastite sigurnosti, jer dosta ljudi ne gleda u retrovizore ili njim se nađeš u mrtvom kutu, pa dok te pobere, ti ćeš bit kriv u svakom slučaju.
vktr:
--- Citat: Grale - 06 Svibanj, 2013, 14:03:26 ---
--- Kraj citata ---
Ja bacam čikove kroz prozor isto, ali mi je zato uvijek prljav auto :icon_biggrin:
Što se tiče teme, sve je već rečeno, policija je dosta tolerantna po tom pitanju, ali većinom kad se provlačiš dok se auti ne kreću.
Nebih preporučio guranje između auta u pokretu, više radi vlastite sigurnosti, jer dosta ljudi ne gleda u retrovizore ili njim se nađeš u mrtvom kutu, pa dok te pobere, ti ćeš bit kriv u svakom slučaju.
--- Kraj citata ---
sigurnije se gurat između autiju u pokretu nego stojećih, bar znaš da ti niko neće otvorit vrata , a još ako su 2 paralelna ...extra..znaš i da se neće prestrojit
kod stojećih naravno...što manja brzina, kočnice u pripremi, ali prije toga provjera ima li pandurije okolo,
tu i tamo blicanje, možda me spasi od otvoranja vratiju nikad ne znaš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju