Općenito > Propisi

pretjecanje kolone

<< < (3/7) > >>

KingInMe:
Ovisi na kakvog plavca naletis , neki ce te tlacit jer nema pametnijeg posla ... A drugi te nece ni pogledat ....

balki:
Da je dozvoljeno- nije, da prakticiramo-prakticiramo. U takve radnje unijeti puuno opreza baš radi spontanih odluka o vozača prestrojavanju, otvaranju vrata, prolasku pješaka između auta i sl. Ako obilaziš kolonu koja se kreće ili stoji nastoj to raditi sa malom razlikom brzine naspram njih i UVIJEK imati prste na ručicama kočnica. Također paziti na sebe umjesto vozača auta/kamiona/autobusa jer te oni ponekad ne vide i ne očekuju malog i zujavog oko svojih vozila i putanja.

3alfa3:
Cesto sam se probijao kroz kolone ispred ili iza drota na motoru. Par puta mi se i policijski auto malo pomako da mogu proc.

Sent from my HTC One X

daRio:

--- Citat: balki - 06 Svibanj, 2013, 12:44:55 --- Također paziti na sebe umjesto vozača auta/kamiona/autobusa jer te oni ponekad ne vide i ne očekuju malog i zujavog oko svojih vozila i putanja.

--- Kraj citata ---

Nemoj o njima,neki dan mi je kamiondžija kroz prozor frknuo čik  u krilo dok sam išao krou sredinu.
Debil primitivni.

KingInMe:
Haha trebo si mu ispred stat i ne micat se tako da stoji , pa kad izade van do tebe onda krenes xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju