Pozdrav
Evo imam par pitanja:
1. Kada je hladan (npr. ujutro prije polaska na posao) jako tesko pali na analser (gotovo nemoguce), u 90% slucajeva cu ga morat na kurblu palit i to bas ono da se oznojim
2. Kada ga uspijem upalit, radi jako priguseno i mogu dat gasa koliko hoces, nece se nista prenjet na kotac, postepeno dobija snagu i prenosi na kotac (to zna trajat i po 30 sekundi pod mid-gasom)
3. Dok radi kao da je prigusen, dimi pun k.. (Motul scooter expert)
4. I ovo zadnje sto sam primjetio evo bas danas ujutro (jucer nije toga bilo). Znaci ima vrlo nagli i jaki start. Kao kada stojis sa autom, zaturiras ga i pustis kvacilo prebrzo taman na granici da ce se ugasit, ali zapravo imas odlican start. Start je zapravo toliko jak da mi dize prednji kotac malo. Ovo mi inace nebi bio problem, ali se bojim da mi remen nebu bas dugo izdrzao pod takvim stresom (gledao sam remen prije tjedan dan, u odlicnom je stanju).
Federi i rolice su stavljene bas da imaju bolji start i manju krajnu, ali ovako nagli i jaki start do sad jos nisam imao....znaci danas prvi put mi se to dogadjalo
eto molio bih vas neko objasnjenje, koje su od ovih stvari normalne, koje nisu, sto bi moglo biti itd...
hvala