Da predstavim moju DNA
Dobio sam je za DZ tako da mi se ispalti koliko god da ulozim u nju
Od delova ima sve sto se tice rama fale "samo" delovi masine
Kupljena je pre nekih 10ak godina sa papirima bez motora i od tada stoji i korozija je na nekim delovima "vec" krenula, sa motora je bivsi vlasnik padao vise puta i po ramu i delovima se vidi da je nije stedeo .
Evo ovako je izgledala posle 10 godina provedenih u garazi
neki delovi jos moraju da se iskopaju iz garaze gde je stajala komandna tabla migavci stop svetlo i tako par sitnica
Od samog motora jedino sto je ostalo je ovo
Auspuh Leo Vince Hand Made S sad bilo bi lepo ako bi neko mogao nesto o njemu da mi kaze predpostavljam da je u rangu sa tt-om zx ili tako nekim auspuhom(mozda i gresim)
[
Uljana pumpa
Glava mislim da je ovo originalna gilerina da nije bio nikakav kit na njoj
Radilica potpuno zapekla
evo slika malo je obrisana ovde
na njoj ima neki alarm
http://www.4shared.com/download/HXeakesn/DSCN0429.JPG?tsid=20130503-214356-23e023b6evo jedne sa stavljenim farom
i evo ga blok
sa druge strane mali surprise
ali koliko sam zagledao nije to toliko strasno ne smeta magnetu da se vrti, predostavljam da se ovo cesto desava posto je blatobran za to vezan.
Necu jos da krenem sa rastavljanjem jer ne znam jos uvek da li cu raditi motor ovde ili na drugom mestu.
Ne znam da li odgovara masina od runnera mislim da je ova malo duza.
Dajte neki predlog sta da cinim sa njom sta mi je najbolje sta najbolje stoji onom auspuhu da ne mi morao i njega da menjam da li bi mogao neki midrace cilindar na taj auspuh a da radi lepo.