I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
evo ekipa odluka je pala na piaggio NRG Power Special Series! Pa mal ono recite kakve pohvale motoru
Citat: fic - 13 Srpanj, 2008, 23:10:43evo ekipa odluka je pala na piaggio NRG Power Special Series! Pa mal ono recite kakve pohvale motoru On je 500-600 kn skuplji od "obicnog", a razlika je samo u naljepnicama.
Ovaj motor mi je svidja, dobio sam i takvu preporuku od Tonija Pernara (tko nezna vozi utrke sa skuterima), osobno ga poznam pa je rekao da je motor odlican! A i citao sma po forumu isto ga svi hvale!
Citat: fic - 14 Srpanj, 2008, 10:38:46Ovaj motor mi je svidja, dobio sam i takvu preporuku od Tonija Pernara (tko nezna vozi utrke sa skuterima), osobno ga poznam pa je rekao da je motor odlican! A i citao sma po forumu isto ga svi hvale!sve je to isto...sr50.nrg,runner...samo je dizajn drugaciji
Citat: Poggiali - 12 Srpanj, 2008, 14:17:25Citat: majic_sk - 12 Srpanj, 2008, 02:50:51+ super leži na cesti, ide ko blesav, odličan dizajnom- potrošnja ( barem meni osobno ), relativno mali prostor pod sicem, relativno mali tj. nije baš za osobe visoke 190+ cmak te što konkretno zanima, pitaj Iskreno, ja sam sjeo na njega imam 183, pa mi je volan na koljenima, neznam , na runneru je ljepši osjećaj sjedenja, čak i stari sr ima bolji položaj.nema sanse,di ti drzis noge na plastikama naprid,ja san 185 i sve mi je dobrosamo sta su ovi rekli malo mista ispod sica a i g#vn% je di se nalazi rezervar ulja,moras odvidat dvi vide i skinit onu jednu plastiku naprid,gume su lose na njemu triba se nove nabavit,al ja san na njima 10t pa mi jos uvik solidno drzi cestue da i jos jedan minus je sta kazaljka ide samo do 80 i sta nema brojac okretaja+ ima napon akumulatorakromirani zx oko 1500 kn novirolice neznan koliko su al manje od dvisto kn sigurno
Citat: majic_sk - 12 Srpanj, 2008, 02:50:51+ super leži na cesti, ide ko blesav, odličan dizajnom- potrošnja ( barem meni osobno ), relativno mali prostor pod sicem, relativno mali tj. nije baš za osobe visoke 190+ cmak te što konkretno zanima, pitaj Iskreno, ja sam sjeo na njega imam 183, pa mi je volan na koljenima, neznam , na runneru je ljepši osjećaj sjedenja, čak i stari sr ima bolji položaj.
+ super leži na cesti, ide ko blesav, odličan dizajnom- potrošnja ( barem meni osobno ), relativno mali prostor pod sicem, relativno mali tj. nije baš za osobe visoke 190+ cmak te što konkretno zanima, pitaj
Citat: X-Thug - 12 Srpanj, 2008, 20:53:28Citat: Poggiali - 12 Srpanj, 2008, 14:17:25Citat: majic_sk - 12 Srpanj, 2008, 02:50:51+ super leži na cesti, ide ko blesav, odličan dizajnom- potrošnja ( barem meni osobno ), relativno mali prostor pod sicem, relativno mali tj. nije baš za osobe visoke 190+ cmak te što konkretno zanima, pitaj Iskreno, ja sam sjeo na njega imam 183, pa mi je volan na koljenima, neznam , na runneru je ljepši osjećaj sjedenja, čak i stari sr ima bolji položaj.nema sanse,di ti drzis noge na plastikama naprid,ja san 185 i sve mi je dobrosamo sta su ovi rekli malo mista ispod sica a i g#vn% je di se nalazi rezervar ulja,moras odvidat dvi vide i skinit onu jednu plastiku naprid,gume su lose na njemu triba se nove nabavit,al ja san na njima 10t pa mi jos uvik solidno drzi cestue da i jos jedan minus je sta kazaljka ide samo do 80 i sta nema brojac okretaja+ ima napon akumulatorakromirani zx oko 1500 kn novirolice neznan koliko su al manje od dvisto kn sigurnoLol normalno sam sjeo, al na runeru je x puta bolji položaj sjedenja, na SRu su mi ruke ono ko da kolica guram