Pozdrav poštovanoj ekipi:) Skuter je totalno opet crko...nakon servisa..1.Servis je rađen prošle godine..nakon toga garažiran i čuvan..
u 3mj sam ga pokrenuo i malo vozio...očistio svječicu i sa frendom otišao na vožnju cca 6km..skuter je krepal..misleći da je svječica kupio novu NKG...ma ništa ruži dere...odpeljao majstoru..otišao je Bendix..prsten...mesingani..to je zamjenio jer kaže samo od Aprilie ide orginal
nemože zamjenski...i nakon serivsa skuter vozi..pali ali tak ruži koda se štema sa bor mašinom u zid
jako ruži...vozio sam ga evo nekih 10dana...ne svaki dan...napravio svega 100km...i sad je opet krepal..Majstor kaže da je možda i radilica oštećena...
Inaće stavljen je Malosi variomat sportski i remen...dali je taj jači variomat potrgao??skuter ide preko 85km/h....
:-[servis na servis...nikako da bude u voznom stanju....imam pitanje vidim da se cajger za temperaturu pomiće malo..jel to ok?
nešto se opet zglodalo...kad neće palit
Skuter je kod majstora..navodno je oštećena radilica...i rekao je da će On to složit...ako nikako drukčije bude zašvasao..tj zavario da
se to drži pa ću se vozit :dontknow:ali koliko dugo...neznam jel to pametno varit šta???
kad ću ja konačno da se vozim na ditechu...