Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Tablica pod repom, na deklu itd....  (Posjeta: 11343 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
Odg: Tablica pod repom, na deklu itd....
« Odgovori #60 : 01 Svibanj, 2013, 19:12:06 »
Nista od toga navedenoga ti NE UPISUJU NITI SMIJU U PROMETNU!! barem ne u HR..

Za sve takve stvari se ide u cvh na atest, a atest za tako nesto kod nas ces proci nikada pa ni tada, barem ne sa ovom postavom zaposlenika u cvh u gorici..
točno to

i Anto nitko ne kaznjava ako imas homoglirani spuh,vidim da si dosta neupućen u te stvari i ne znam da si ti pročitao ili čuo sve te gluposti...kaznit cete ako imas homoglirani spuh ali vozis bez db killera,cim se izvadi killer on vise nije homogliran,a dokle god je killer u spuhu mogu ti popušiti jer ne prelazi dozvoljene decibele

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Re: Odg: Tablica pod repom, na deklu itd....
« Odgovori #61 : 01 Svibanj, 2013, 19:13:31 »
Nista od toga navedenoga ti NE UPISUJU NITI SMIJU U PROMETNU!! barem ne u HR..

Za sve takve stvari se ide u cvh na atest, a atest za tako nesto kod nas ces proci nikada pa ni tada, barem ne sa ovom postavom zaposlenika u cvh u gorici..
točno to

i Anto nitko ne kaznjava ako imas homoglirani spuh,vidim da si dosta neupućen u te stvari i ne znam da si ti pročitao ili čuo sve te gluposti...kaznit cete ako imas homoglirani spuh ali vozis bez db killera,cim se izvadi killer on vise nije homogliran,a dokle god je killer u spuhu mogu ti popušiti jer ne prelazi dozvoljene decibele

Skoro da je tako. Naime, postoje homologirani spuhovi koji su i sa db killerom preglasni. Ne znam kako su dobili homologaciju, ali postoje. Imao jedan takav leo vince gp style na proslom motoru

Sent from my HTC One X

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #62 : 01 Svibanj, 2013, 19:15:06 »
pralas,normalno da ti more dat kaznu a i nemora,o tome i razgovaramo.ko ju postavi na neko drugo mjesto radi to na vlastitu odgovornost i riskira sankcije..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #63 : 01 Svibanj, 2013, 19:37:35 »
pralas,normalno da ti more dat kaznu a i nemora,o tome i razgovaramo.ko ju postavi na neko drugo mjesto radi to na vlastitu odgovornost i riskira sankcije..
pa to i ja govorim cijelo vrijeme,da tablica mora biti na serijskom nosaču i to je jedina sigurnost,a za sve ostalo ti moze dati kaznu ali eto od sada čujem da se to moze promjeniti u prometnoj pa cu ih zamoliti da napišu da mi je na undertailu i onda me vise neće kaznjavati ;)

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #64 : 02 Svibanj, 2013, 00:10:34 »
Pošto planiram sa svojim djubretom ici malo po HR,zanima me da li ovo kod vecine vas prolazi?

(po noci je na leru slika,kad se vozi s gasom,tablica je jos bolje osvjetljena)

Ja sam ga ovako ovdje bez problema regao i s ovim se tablica bolje vidi i bolje je osvijetljena nego na original nosaču...

A spuh je homologirani gianelli koji je prilično tih do 7-8k rpm (dok se ne otvori ventil),tako da me i odvedu na db mjerenje 100% sam uvjeren da bi bio debelo ispod dozvoljene razine db :headbang:

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #65 : 02 Svibanj, 2013, 07:43:38 »
neznam zašto svi pate za tim undertail-om, možda je estetski lijepo no zašto onda postoji serijski nosač na motoru/skuteru koji je napravio proizvođač

istina možda je ružan, no koliko je ružan toliko je zakonski propisan i ako je tamo takav ugrađen takav mora bit i riješena stvar

kod mene također na derbiju bode u oči koliko je ružan, no serijski je takav i to je to, pomirio sam se sa time i dovoljno mi je što mi na svakon tehničkom vade katalog i pokazuju da bi morao imat "veće" svijetlo za tablicu a ne neki kineski "LED pimpek" a kamoli da me još prcaju za nosač te iste spomenute ....