Općenito > Generalno o skuterima
Kineske gume - najbolji izbor...!!
3alfa3:
Sad tek vidim ovaj topic....
Pa kaj kinezi znaju radit kvalitetno? Samo kineze, nis drugo. ;D
Ja sam probao dosta guma za skutere, ali Metzeler je meni najbolje legao. Uz to, jeftina guma za popizdit. Evo, uskoro cu trebat prednju novu, a nije potrosena po sredini nego po rubovima. To govori o stilu voznje sa tim gumama i nikad nisam imao neugodnih proklizavanja osim namjernih - sa zadnjim kotacem, ali ko nebi prodrifto na par kruznih tokova u gradu kad se vec pruza prilika? ;D
Btw, vec sam 2 seta Metzelerki kupio, a i ubuduce cu se drzati njih dokle god ih bude za kupit.
exfreerider:
Ajd ne hvali kinesko smeće samo zato jer ga imaš,vjeruj mi kad osjetiš bolje promijenit češ mišljenje
SlowRider:
Jbt, pa kad malo bolje razmislim, neznam za koju bi kinesku stvar rekao da je kvalitetna :icon_scratch:
Agil:
--- Citat: ---Jbt, pa kad malo bolje razmislim, neznam za koju bi kinesku stvar rekao da je kvalitetna
--- Kraj citata ---
Kineski trgovinski bruto balans...??
eladio:
po kisi nikako ne volim imati te gume
cst , maxxis , itd..
jedan sam od onih koji kad su gume u pitanju prihvacam jediono i iskljucivo najbolje..
sto se tice guma na serijskim skuterima , takodjer sam primjetio da su jedva zadovoljavajuce gledano po mojim kriterijima za dobre gume :redface:
pametniji znaju da prica s gumama ne pocinje samo s imenom branda, vec je bitno uzeti mnoge faktore , nacini i uvjeti koristenja te podloga ..
o nacinima voznje i uvjetima tipa kisno ili suncano , ljudi vec dosta znaju.. ono sto bih naglasio posto dosta kilometara imam na raznim asfaltima u raznim gradovima, bitna je i podloga, jer postoje uistinu razliciti asfalti ...
eto pa razmislite
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju