Općenito > Generalno o skuterima

Kineske gume - najbolji izbor...!!

<< < (5/11) > >>

Galjego:
Ja na Maxxis gumama vozim 8-u sezonu.

Netriba govorit kakve su sada :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Poggiali:
Maxxis užas od gume, ja ih dobio na runneru, zloo kak se to klizalo, pirelli sl je bolji 10 puta, onda stavio pireli evo te su još puuno bolje od sl, i na kraju Bridgestone ML, majka od gume, to kaj sam otpelal sa ML nisam nikad prije ni mogo zamislit  :headbang:

baotian500:
ja neznam kak vi tolko ta klizanja zamjecujete,ja na piaggiu iam naprijed neku pirreli gumu,staru poderanu,kak izgleda reko bi da je to orginal njegova jos,a motor ima 27tkm,a nazad sam uzeo prije 3tkm novu savinu mc26,i jedina razlika koju primjecujem izmedu one skroz stare pirreli poderane,i nove save koja je sad iza je malo po kisi,ne klizi mi bas,i lakse zakocim,ali po suhom,przim motor ful gasom cijelo vrijeme,i legnem u svakom zavoju kolko god je moguce,i nikad da bi motor klizio ni nista.i ova sava se prebrzo trosi,premekana je

Giz:

--- Citat: exfreerider - 10 Srpanj, 2008, 19:16:44 ---Ajd ne hvali kinesko smeće samo zato jer ga imaš,vjeruj mi kad osjetiš bolje promijenit češ mišljenje

--- Kraj citata ---
To je meni išlo?  ???

Pupo:
Kolko god vidio nešto na netu nemožeš suditi o tome dok neprobaš više stvari.

Tako ja nemogu govoriti da su mišelinke bolje ili lošije od mojih avonki kada mišelinke nisam nikada imao. Serijala su bile MC16 i dobro su mi služile osim kad su proklizavale :) , sada imam Avon Viper Stryke i zadovoljan sam, i bolje su od savi. za ostale neznam. Uglavnom nemozes nešto govoriti dok neprobaš sve ili bar većinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju