Općenito > Generalno o skuterima

Kineske gume - najbolji izbor...!!

<< < (3/11) > >>

robert:
evo kako ta guma izgleda nakon 13000 km na skuteru! skoro pa nov profil! to bi značilo definitivno pretvrda guma!

Agil:
...nema tu plastike - na gumi fino piše 100 % nylon

začudu neki tu činjenicu uzimaju znakom nekvalitete, ali jednom sam naišao na bridgestone site gdje su se isticale brojne prednosti guma koje nose znak - 100 % nylon

inače, ja sam zadovoljan svojim Cheng Shin gumama....drže dobro na mokrom, ( istina nakon nekog vremena ) ..još bolje na suhom...( s tim da osobno nemam previše iskustva s gumama )

Evo još jedne hrvatske diskusije gdje se vidi da ih mnogi hvale iz prakse,  a da se mnogi ravnaju po predrasudama:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,44182.0.html

roby44:
meni su te gume pretvrde kako kaze robert...

robert:

--- Citat: roby44 - 10 Srpanj, 2008, 17:03:41 ---meni su te gume pretvrde kako kaze robert...

--- Kraj citata ---
znaš li kako je ljep osjećaj kad možeš sigurno ući u zavoj? nema proklizavanja ili sličnoga! od sada mi na skuter dolaze samo ove metzelerke!
pa nek drže samo jednu sezonu isplati se!

Giz:
Ja imam Maxxisove gume na scootu pod serijalom... I moram priznati da idu bez problema u pun nagib, sigurna, kontrolirana guma. Jako jako dobra na kiši. :notworthy:
Imao sam laganog bježanja guzice ali je to bilo uzrokovano bijelim crtama po cesti koje su kao što svi znamo izrazito skliske. Čak i tada nisam pao več malo proklizao i nastavio dalje.
Očigledno je proizvođač napravio veliki iskorak prema naprijed no da napomenem.. Ne suditi proizvođača po jednom modelu guma... Več kao cjelinu a oko toga nisam znalac kao ni 99% vas tu.

Moj glas je ZA MAXXIS gumu ali samo ovo kaj ja vozim. Točan model neznam... Pogledam pa dodam naveče ime modela.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju