Općenito > Propisi
Tablica pod repom, na deklu itd....
3alfa3:
Ajd da pokvarim zabavu....
Kaznu se moze dobit i kad je motor parkiran, dakle, tablica mora bit tamo gdje joj je mjesto. Zapravo, vecina kazni i je podjeljeno kod parkiranog motora
Sent from my HTC One X
vktr:
--- Citat: robert - 17 Travanj, 2013, 16:40:13 ---mene neki dan kontrolirali!
papiri? ok
rega? ok
svjetla i tablica? ok
kontrola kacige? ok
kaže policajac: ŽELIM VAM UGODAN DAN
to mi je ljepše neg da me prca oko nekih banalnih stvari
--- Kraj citata ---
daj mi reci ovo za kontrolu kacige, jel ti tražio baš onu oznaku eXY ??
zaboravih na to, ispalo mi to s kacige, moram nekako to napravit
robert:
da da, oma mala ceduljica na kojoj piše E13 pa neki serijski brojevi
nemam blage veze zašto to gledaju i šta to znači
mhr-team:
evo danas me je zaustavila policijska kontrola, vozio sam tatinu vespu i sve je bilo OK... i onda sam usput ih pitao za tablicu, rekao sam da imam jedan skuter koji nema klasični nosač tablice i pitao sam dali je smijem staviti sa strane na deklo na neko vidljivo mjesto i rekao mi je policajac da smijem,... ali mora biti vidljivo, znači ne smije biti savijena pod rep, već fino vidljiva... tako da eto... jedno je zakon, jedno je praksa... sve ovidi na kakvog policajca naletite, kako se vi ponašate i kakav on ima dan... :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: mhr-team - 19 Travanj, 2013, 14:46:51 ---evo danas me je zaustavila policijska kontrola, vozio sam tatinu vespu i sve je bilo OK... i onda sam usput ih pitao za tablicu, rekao sam da imam jedan skuter koji nema klasični nosač tablice i pitao sam dali je smijem staviti sa strane na deklo na neko vidljivo mjesto i rekao mi je policajac da smijem,... ali mora biti vidljivo, znači ne smije biti savijena pod rep, već fino vidljiva... tako da eto... jedno je zakon, jedno je praksa... sve ovidi na kakvog policajca naletite, kako se vi ponašate i kakav on ima dan... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Upravo tako.
U istu kategoriju spada i preglasan spuh, xenoni itd.
Al ak hoces bit legalan, sve mora bit tvornicki i tada nema teorije da bude natezanja sa murijom
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju