Općenito > Propisi

Tablica pod repom, na deklu itd....

<< < (5/14) > >>

Peksy:
Policija i ostala ta govn*(bez uvrede normalnim policajcima) su tu da ser* kvake i rade neki zakon koji nema veze s pameti!!

ivan94:

--- Citat: marinjo - 17 Travanj, 2013, 16:38:35 ---treba se znati reda, zakon je da se poštuje....

--- Kraj citata ---

i da se krsi...

neuromaniac:
baš mi sad palo na pamet za ove koji vole stajling i bitno im je gdje je tablica , neka si tablicu zašiju na jaknu kao što moto klubovi imaju grb kluba na leđima i problem riješen. Tako se tablica vidi bez problema a kad siđeš onda kuliraš kako imaš dobar undertail  :icon_biggrin:

balicdim:

--- Citat: neuromaniac - 18 Travanj, 2013, 17:28:01 ---baš mi sad palo na pamet za ove koji vole stajling i bitno im je gdje je tablica , neka si tablicu zašiju na jaknu kao što moto klubovi imaju grb kluba na leđima i problem riješen. Tako se tablica vidi bez problema a kad siđeš onda kuliraš kako imaš dobar undertail  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

sve u svemu dobra ideja...

ali opet ima ali..... nema osvjetljenje te iste...

neuromaniac:
moglo bi sa led diodama se izvest to su mali potrošači dakle radilo bi preko male baterije 

p.s. ako to netko pokuša, radi to na svoju odgovornost ni ja ni forum neodgovaramo za posljedice  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju