Općenito > Propisi

Tablica pod repom, na deklu itd....

<< < (7/14) > >>

dachi:
sinoc oko 8 mene zaustavili..
dobra vecer blabla,pa majstore di su retrovizori,ajooj,ma bojo skuter,ukrali tam vam i proslo,kad me zaustavio proso mi iza skutera,pogledo u tablicu,sve valja,nista me nije pito vise samo rekao da rjesim retrovizore i tjt

robert:
to ja od uvijek govorim!
uvjek fino i ljubazno sa policijom i polovica stvari koje su inače nezakonite prolazi!

dachi:

a tablica mi stoji ispod stop svjetla,bez nosaca onako..

pa da,ako krene sta prigovarat,premisljat se da skida,ako treba i placii :D

jos on tamo zapisuje ono kao kog je zaustavio ja stao kraj njega i tak pricali ovo ono,inace im sad stizu presretaci na motorima(vinkovacka policija pa da znate) i onda o tom spiku bacio i tako,i istice mi rega sad za tjedan dana pa reko moram rjesit te retrovizore do rege kaze on ma da,rjesi to i vozaj se onda,radi sta oces  :icon_thumright:

mhr-team:
mislim da puno igra ulogu i ako odmah priznaš da si pogriješio... i daš im do znanja da su oni u pravu i da je sve u njihovim rukama, onako ljudski i pošteno... i kad vide da si iskren i da ih ne ideš muljat onda i oni drugačije reagiraju... i umjesto da te kazne puste te ili ti eventualno napišu opomenu, što je opet dobra stvar...
jer mislim da je najgore ići policiju svjesno muljati i izmišljati kojekakve spike...

neuromaniac:

--- Citat: robert - 18 Travanj, 2013, 23:32:51 ---da da, oma mala ceduljica na kojoj piše E13 pa neki serijski brojevi
nemam blage veze zašto to gledaju i šta to znači

--- Kraj citata ---

ja sam prije par dana kupio novu kacigu baš radi toga E13 i malo sam guglo pa saznao što to znači i naišao na ovo , dakle  c/p sa neke stranice :

Depending on the EU country the helmet was tested in the marking will start with 'E' and then end with a number. It doesn't matter which number it ends with, here is a list of EU countries and their ECE numbers -

E1   Germany
E2   France
E3   Italy
E4   Netherlands
E5   Sweden
E6   Belgium
E7   Hungary
E8   Czech Republic
E9   Spain
E10 Yugoslavia
E11 British (United Kingdom)
E12 Austria
E13 Luxembourg
E14 Switzerland
E16 Norway
E17 Finland
E18 Denmark
E19 Romania
E20 Poland
E21 Portugal
E22 Russian
E23 Greece
E25 Croatia
E26 Slovenia
E27 Slovakia
E28 Belarus
E29 Estonia
E31 Bosnia Herzegovina
E37 Turkey

znači radi se o tome gdje je kaciga testirana  , E znači da je europski, a broj je u kojoj je državi testirana , tako nekako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju