Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Anto đe su pare, ništa još nije sjelo za "poštenu"pobjedu na glasanju
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Ma da da, sad nema pojma o čemu pričam Znaš onih 100 evra šta si mi obećo, ak ti sredim pobjedu
Sad htio-nehtio moraš dat pare il ideš na listu
Citat: neuromaniac - 21 Travanj, 2013, 23:24:49nagrada uručena pobjedniku , a pobjednik kao svaki čovjek iz minkena se odužio sa karbon folijom , hvala još jedanput p.s. jesi našo di ćeš pojest lignje ? hvala tebi druže na ulju a lignje prvi i zadnji put tamo da jedem,,, ono su industrijske tzv studentske lignje... tak da bolje da sam otišao jest negdje na x-icu ali nema veze, drago mi je da sam te osobno upoznao i vidio dna 200ccm ufffffffffff
nagrada uručena pobjedniku , a pobjednik kao svaki čovjek iz minkena se odužio sa karbon folijom , hvala još jedanput p.s. jesi našo di ćeš pojest lignje ?
Citat: mhr-team - 22 Travanj, 2013, 07:22:16Citat: neuromaniac - 21 Travanj, 2013, 23:24:49nagrada uručena pobjedniku , a pobjednik kao svaki čovjek iz minkena se odužio sa karbon folijom , hvala još jedanput p.s. jesi našo di ćeš pojest lignje ? hvala tebi druže na ulju a lignje prvi i zadnji put tamo da jedem,,, ono su industrijske tzv studentske lignje... tak da bolje da sam otišao jest negdje na x-icu ali nema veze, drago mi je da sam te osobno upoznao i vidio dna 200ccm ufffffffffff mućka đubrad , počeli su fušarit sa hranom , ljetos je bilo čisto ok i eto šta im je to trebalo nek sam ja upoznao vlasnika najljepšeg cvaje na forumu , sad imam NIVO
Citat: Macak sf - 22 Travanj, 2013, 12:37:53Nisam niti sumljo da pežola neće osvojiti prvo mjesto Tjuneru čestitam na prestižnoj tituli hvala druže, obranio sam nam čast jedva čekam kako će se izjasniti bero i dali će me uzeti pod pežolu ili će opet reć da je u mene mješanac
Nisam niti sumljo da pežola neće osvojiti prvo mjesto Tjuneru čestitam na prestižnoj tituli