Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: 1 glupo pitanje..rega na putovnicu?  (Posjeta: 4901 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: 1 glupo pitanje..rega na putovnicu?
« Odgovori #20 : 22 Srpanj, 2008, 01:12:33 »
Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali  ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj

nisi me skuzio

znaci prica od neki dan

brat dosao regati svoj skuter koji glasi na mamu, znaci treba od stare osobna, i kad ga je zena pitala da li on (brat) ima svoju osobnu, brat kaze zaboravio i onda ga trazila bilo sta i on dao svoju vozacku
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Online 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 22 Srpanj, 2008, 01:19:48 »
Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali  ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj

nisi me skuzio

znaci prica od neki dan

brat dosao regati svoj skuter koji glasi na mamu, znaci treba od stare osobna, i kad ga je zena pitala da li on (brat) ima svoju osobnu, brat kaze zaboravio i onda ga trazila bilo sta i on dao svoju vozacku

To je bila njena dobra volja sto se zadovoljila ( ;D ) sa vozackom

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 02 Rujan, 2008, 04:19:07 »
To je bila njena dobra volja sto se zadovoljila ( ;D ) sa vozackom

Eto! Lijepo ti je reko... zadovoljila se...  :jerk:

Ja stalno regam auto od stare i moram imat i njezinu osobnu i svoju osobnu. Jednom prilikom me tražila moju osobnu ili vozačku. Al sam imal i jedno i drugo pa sam dal osobnu naravno.
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline MaeroxT

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: os
  • Moj Skuter: R70X
  • MojSetup: TopTrophy
  • MojSpuh: 4u2u1u4
« Odgovori #23 : 06 Rujan, 2008, 21:11:52 »
Naravno da je presudna osobna i da ne ide s putovnicom;putovnicom dokazuješ državljanstvo, a osobnom identitet i prebivalište; cijene police osiguranja od autoodgovornosti (zone rizika) su određene po mjestu prebivališta osiguranika,a ono bi trebalo biti zabilježeno u osobnoj, i ne mora nužno biti istovjetno sa stanjem u putovnici, koju ne moraš mijenjati svaki puta kad mijenjaš prebivalište, ali osobnu bi trebao.
I ja bih rado sva svoja vozila osiguravao na putovnicu, u kojoj piše da živim u Gornjoj zapizdini za koju se plaća najmanja premija, ali jbg,osobna kaže da sam u zoni visokog rizika pa moram platiti više.