Općenito > Propisi

1 glupo pitanje..rega na putovnicu?

<< < (4/5) > >>

igor.sb:
ne mora vlasnik vozila ici na tehnicki da bi ga regao

znaci nek je motor na tatu ili na mamu, poneses samo njegovu/njenu osobnu  :icon_thumright:

znam iz iskustva vec 5 god  :toothy11:

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 00:52:35 ---ne mora vlasnik vozila ici na tehnicki da bi ga regao

znaci nek je motor na tatu ili na mamu, poneses samo njegovu/njenu osobnu  :icon_thumright:

znam iz iskustva vec 5 god  :toothy11:

--- Kraj citata ---

da Igor je u pravu  :icon_thumright:

3alfa3:
Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

--- Kraj citata ---

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 01:01:51 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

--- Kraj citata ---

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

--- Kraj citata ---

vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali  ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju