Općenito > Propisi
1 glupo pitanje..rega na putovnicu?
igor.sb:
ne mora vlasnik vozila ici na tehnicki da bi ga regao
znaci nek je motor na tatu ili na mamu, poneses samo njegovu/njenu osobnu :icon_thumright:
znam iz iskustva vec 5 god :toothy11:
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 00:52:35 ---ne mora vlasnik vozila ici na tehnicki da bi ga regao
znaci nek je motor na tatu ili na mamu, poneses samo njegovu/njenu osobnu :icon_thumright:
znam iz iskustva vec 5 god :toothy11:
--- Kraj citata ---
da Igor je u pravu :icon_thumright:
3alfa3:
Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.
--- Kraj citata ---
bas tako :icon_thumright:
bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 01:01:51 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.
--- Kraj citata ---
bas tako :icon_thumright:
bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)
--- Kraj citata ---
vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju