Općenito > Propisi

1 glupo pitanje..rega na putovnicu?

<< < (3/5) > >>

gozz:

--- Citat: igor.sb - 08 Srpanj, 2008, 16:05:12 ---stvar je u tome sto sam zvao fenda, koji ce mi rijesiti regu bez motora i mene

i kaze dat ces mi samo osobnu, policu osiguranja i od motora dokumente

i ja velim istekla mi osobna jel moze na putovnicu, kao ne moze mora bas biti osobna vazeca

ali mislim da nije u pravu?

--- Kraj citata ---
Po zakonu RH, jedino, I JEDINO Putovnica i osobna iskaznica su pravovaljani dokumenti za utvrđivanje identiteta, sa naznakom da putovnica ima veću težinu od osobne iskaznice.
(mislim da ti to i piše sitnim slovima na zadnjoj stranici putovnice...)
Prema tome, samo naprijed!!!

X-Thug:

--- Citat: gozz - 14 Srpanj, 2008, 11:34:52 ---
--- Citat: igor.sb - 08 Srpanj, 2008, 16:05:12 ---stvar je u tome sto sam zvao fenda, koji ce mi rijesiti regu bez motora i mene

i kaze dat ces mi samo osobnu, policu osiguranja i od motora dokumente

i ja velim istekla mi osobna jel moze na putovnicu, kao ne moze mora bas biti osobna vazeca

ali mislim da nije u pravu?

--- Kraj citata ---
Po zakonu RH, jedino, I JEDINO Putovnica i osobna iskaznica su pravovaljani dokumenti za utvrđivanje identiteta, sa naznakom da putovnica ima veću težinu od osobne iskaznice.
(mislim da ti to i piše sitnim slovima na zadnjoj stranici putovnice...)
Prema tome, samo naprijed!!!

--- Kraj citata ---

istina,isto i za upis na fucks triba ili osobna ili putovnica

PROOF:

--- Citat: marko.p - 08 Srpanj, 2008, 19:00:28 ---ja sam došao na teh. bez osobne jer je istekla i nisu mi priznali putovnicu,čekao sam osobnu pa tek onda na teh.

--- Kraj citata ---
ja sam na putovnicu regal...

Downtown:
pa jel ne mozes dati tatinu/maminu/bratovu osobnu kao da je on dovezao na tehnicki  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: Downtown - 22 Srpanj, 2008, 00:14:20 ---pa jel ne mozes dati tatinu/maminu/bratovu osobnu kao da je on dovezao na tehnicki  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ako ne moze na putovnicu onda ne jer trazi se osobna (putovnica?) i vlasnika i osobe koja je dosla obavit tehnicki.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju