Općenito > Propisi

1 glupo pitanje..rega na putovnicu?

<< < (5/5)

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 01:03:01 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 01:01:51 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

--- Kraj citata ---

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

--- Kraj citata ---

vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali  ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj

--- Kraj citata ---

nisi me skuzio

znaci prica od neki dan

brat dosao regati svoj skuter koji glasi na mamu, znaci treba od stare osobna, i kad ga je zena pitala da li on (brat) ima svoju osobnu, brat kaze zaboravio i onda ga trazila bilo sta i on dao svoju vozacku

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 01:12:33 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 01:03:01 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2008, 01:01:51 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 00:57:43 ---Da, ali osoba koja je dopeljala vozilo mora isto dati na uvid vazeci osobni dokument. Znam, jer ja odem regati tati auto kad za to dodje vrijeme pa moram dati i njegovu (kao vlasnika) i moju osobnu. Uostalom, tako pise na salterima kod prijave tehnickom.

--- Kraj citata ---

bas tako  :icon_thumright:

bilo kakav dokument moze, ako se nema osobna, moze vozacka...(tako to kod nas ide)

--- Kraj citata ---

vraga moze...
pise na salteru "osobna", ali  ne vidim razlog zasto to nebi mogla biti putovnica. Ali u ovoj zemlji ima dosta nelogicnosti pa me nebi cudilo da bas inzistiraju na osobnoj

--- Kraj citata ---

nisi me skuzio

znaci prica od neki dan

brat dosao regati svoj skuter koji glasi na mamu, znaci treba od stare osobna, i kad ga je zena pitala da li on (brat) ima svoju osobnu, brat kaze zaboravio i onda ga trazila bilo sta i on dao svoju vozacku

--- Kraj citata ---

To je bila njena dobra volja sto se zadovoljila ( ;D ) sa vozackom

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 01:19:48 ---To je bila njena dobra volja sto se zadovoljila ( ;D ) sa vozackom

--- Kraj citata ---

Eto! Lijepo ti je reko... zadovoljila se...  :jerk:

Ja stalno regam auto od stare i moram imat i njezinu osobnu i svoju osobnu. Jednom prilikom me tražila moju osobnu ili vozačku. Al sam imal i jedno i drugo pa sam dal osobnu naravno.

MaeroxT:
Naravno da je presudna osobna i da ne ide s putovnicom;putovnicom dokazuješ državljanstvo, a osobnom identitet i prebivalište; cijene police osiguranja od autoodgovornosti (zone rizika) su određene po mjestu prebivališta osiguranika,a ono bi trebalo biti zabilježeno u osobnoj, i ne mora nužno biti istovjetno sa stanjem u putovnici, koju ne moraš mijenjati svaki puta kad mijenjaš prebivalište, ali osobnu bi trebao.
I ja bih rado sva svoja vozila osiguravao na putovnicu, u kojoj piše da živim u Gornjoj zapizdini za koju se plaća najmanja premija, ali jbg,osobna kaže da sam u zoni visokog rizika pa moram platiti više.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju