Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Keeway Hurricane (2t) misljenje ?

<< < (2/4) > >>

MrSm0g:
hvala na odgovoru ..
eh .. kako provjeriti velicinu dizne :D ? sve na skutu mi je full serijala pa i karb.. vidit cu sa ovim likom ima li dizni ili se jos malo strpiti (par dana ne jest u skoli xD ) pa kupiti veci karb... nego sad sa ovim kitom i sranjima... opet nebi trebao trosit vise od 5l/100km :D ? prije mi je trosio oko 2-3l/100km

i da ... na skutu sam skinuo onaj rezervar za ulje pa radim sam mjesavinu i obicno stavljam 2 cepa ulja (nez koliko je to u l :D al uglavnom odprilike isti su cepovi svugdje xD ) na 5l goriva.. sada kada puknem kit .. oce li biti dosta 3 cepa na 5l dok se ne razradi :D (100-150km ?)?

--- Citat: ---kad je jednom probijes gotovo je
--- Kraj citata ---

dino73n:
Znao sam da cew ti ono probijanje zapet za oko :)  inace velicina dizne treba da pise na njoj tako da kad je vidis znat ces i kolika je a za mjesavinu,sa kitom definitivno trebas i bolje ulje,neku polusintetiku sipaj pa makar i plavi inin dvotaktol koji je najlakse nabaviti jer ima ga na svim benzinskim pumpama.Mada svi preporucuju neke jace brendove al ako nemas nista bolje za nabaviti i ina ce posluziti. Cepovi ono ovo nisu mjera,znaci lijepo proracunaj procente i dodaji 3% i vozi inace ide 2% al taj jedan dodatni ti nece naskoditi.

MrSm0g:
Evo pitao sam lika za te dizne rekao je da ce poslati uz kit i spuh odgovarajucu diznu tako da vjerovatno u ponedeljak narucujem dok zavrsim ova cuda oko skole -.-'

Sto se ulja tice prije sam koristio full sinteticko ulje koliko se sjecam nije bilo skupo pa cu vidit sa tim i da nastavim .. :)

Usput gdje bih mogao uzeti onaj ko karton za dihtung u prodavnici auto dijelova ili.. ? na karbu mi se potrgao diht pravio sam od nekog debljeg papira (300 gramski ) al ne cini mi se sigurno ?

paprikash:
kvalitetno zalijepi gasket makerom

MrSm0g:
ok , budem provjerio ima li to gdje kupiti kod mene ..
sutra bi se trebali naruciti spuh i kit pa cemo vidit ...nego .. da ne dizem novu temu na keewayu postoji blokada na cdi-u zar ne (cdi isti kao cpi-ov)? gledao sam na variomatu nema onih prstenova i toga...kasnije nekada budem nabacio motoforce racing cdi i radilicu (serijska nebi izdrzala velike obrtaje jel tako  :toothy9: ? )  iii ima li neko slucajno onu semu za homemade cdi :D nedavno sam naisao na tu temu ali autor teme vec dugo nije bio na forumu .. preko yt-a ga kontaktirao al ne odgovara.. pa ako ima neko semu za taj ne blokirani cdi bio bih zahvalan :D :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju