Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Keeway Hurricane (2t) misljenje ?

(1/4) > >>

MrSm0g:
Pozdrav skuterasi :D Ovako imam Keeway Hurricane u garazi.. Naime njemu su otisle karike (moja predpostavka) a posto mi se ne bacaju pare na nista jer ce kasnije opet isto ici...  sad planiram da puknem neki slabiji tuning .

Na raspolaganju imam oko 300 KM (150e) te sam planirao iduce staviti

kit - Meteor 70ccm (130KM/65e) - http://www.pik.ba/artikal/6203524/meteor-kit-70-minarelli-i-kinezi-2t/
auspuh - LeoVince TT + odgovarajuce rolnice i opruge kvacila (185 KM/92,5e) - http://www.pik.ba/artikal/760930/leovince-auspusi-tt-zx-zxr/
Sad me zanima koliko bih ugradnjom ovih stvarcica dobio na brzini odprilike i dali bih morao izvrsit jos kakve prepravke tipa dizne na karbu ili cak drugi karb ?

Skuter je trenutno full serijala :)

edit : i da ... ima filter gljivu sto je vrlo bitno  :laughing6:

MrSm0g:
iko ?

walkay:
Ne znam tko je imao takav cilindar, ali sigurno ce ti posluziti, bit ce ok. Bilo bi pozeljno staviti veci karb 17,5mm ali ako nemas novaca, mora ic veca dizna, stavi serijski airbox... ici ce dosta bolje nego prije!

MrSm0g:
Hvala na odg .. pokusat cu sa vecom diznom posto cu za ovo ispasti oko 150e a srednjoskolac :D
Sto se tice vracanja serijskog airbox-a .. puklo mi je ono crijevo sto vodi do karba pa tu vuce fals zrak ... nigdje nisam nasao novo tako da neka gljive dok se ne skonta sta bolje... a diznu koju da stavim jel se imaju kupit neki setovi dizni pa da eksperimentisem ili se kupuju jedna po jedna  :toothy9: ?

dino73n:
Ma bit ce dobro sigurno,meteor uopste nije losa marka,prije smo vozali tomose sa njihovim klipovima i islo je to dugo dugo,a ta kombinacija 70ccm plus leo TT ima da te izvrne na ledja kad das gas :)  uz leo ces dobiti federe kvacila i rolnice nekad znaju doci i dva seta rolnica tako da ces imati za eksperimentisanje a dizne sto se tice tu ce trebati dosta veca,cim si skinuo airbox i stavio gljivu treba ti veca a sad jos i kit i rezo spuh tako da treba jos veca,rekao bih da umjesto te koje sad imas u karbu trebaces pa sigurno jedno 15 brojeva vecu.

Taj djecko sto prodaje kitove  auspuhe trebao bi da ima i dizni pa vidi sa njim,al prvo otvori svoj karb da vidis koji je sad broj unutra pa da znas sta otprike trazis.

Postoje i fush metode za prvu ruku da se pomognes pa ako ti je sad recimo dizna 65-67 tako nesto mogao bi da je probusis sa burgijom 0,8mm i dobio bi diznu priblizno 80 s tim da rupa uvijek ispadne ko malikice veca pa bi to bila dizna 82 s tim da moras znat da nema vise povratka,kad je jednom probijes gotovo je :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju