Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Keeway Hurricane (2t) misljenje ?

<< < (3/4) > >>

MrSm0g:
Dok se ceka kit i spuh bacio sam se malo na sticker bomb koji vec duze planiram :D valjda smijem stavit ovde ? da ne dizem novu temu :D

edit : sticker bomb tema > http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,84210.msg1080420.html#new

MrSm0g:
Najgore je ono kad sve isplaniras i kad trebas da realizujes propadne ... juce se dogovorio sa likom da mi posalje sa 24vip-om i da mi javi kad posalje .. danas ga zovem saljem poruke preko ovog internet oglasnika (bude online) ...opste ne odgovara.. :/

paprikash:
stanko? ma poslat će, dođe mu da ne može stić ali pošalje

MrSm0g:

--- Citat: paprikash - 25 Travanj, 2013, 19:15:53 ---stanko? ma poslat će, dođe mu da ne može stić ali pošalje

--- Kraj citata ---

pricao sam sa njim .. nema ih sad na stanju .. ima neke kineske kitove a ti bi mu trebali doci prekosutra pa bi u pon poslao ...

jbg bio sam se iznervirao sta znam... razumijete valjda :D

e da... gledao sam dizna u karbu mi je 72 da stavim sada 88 sa kitom i spuhom?

MrSm0g:
Evo danas stigli dijelovi i stavljeni al mi frajer nije diznu poslao... eh sad me zanima posto sam mislio sutra ic skuterom na neko izletiste uzeti prosiriti svoju diznu (neko je to ranije spomenuo) gledam one borere najmanji 1mm to je puno jel tako

serijska je 72 , a sada ima
gljivu , kit 72ccm leo vince tt , rolnice 4,3 grama

dali bi ako prosirim sa burgijom od 1mm bio ista bolji :D ?

edit .. postoji li mogucnost blokade na leovince ? ima neko suzenje grla odma na pocetku ...ostavio sam sad montirao tako pa kad se razradi kit malo onda cu skinut to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju