Općenito > Propisi
Oduzet Skuter
Lenko:
Mislim da je carinski prekršaj...nemaš dokaz da je ušao u zemlju...vozio si ga...teoretski imaš šanse da ti ga vrate, mada bi ti na nos to izašlo...najbolje ti je da ga zaboraviš...
3alfa3:
U HR voznja takvog vozila kosta da ti pamet stane (mislim na carinski prekrsaj)
Sent from my HTC One X
ropee:
Da bi dobio skuter nazad moraš dati dokaz o podrijetlu a ti to nemaš .
Skuter je "stranac" i policija postupa sa takvim stvarima na način da provjerom utvrdi ili pokuša utvrditi vlasnika skutera , ukoliko je skuter iz druge države predaju ga carinskom skladištu uz tvoje podatke .
Sad , imaš sreće da još nisi dobio poziv od carine za plaćanje carinskog prekršaja , a sa skuterom se pozdravi , nećeš ga sigurno moći izvući od tamo . jedina mogućnost je da ih daju na dražbu , ali tada opet prodaju kao pakete ( znači više komada vozila - za dijelove , registracija ovoga nikako )
Lenko:
Em saobraćajni, em carinski prekršaj...ufff...
dachi:
cito sam na preskokce,i kazes da si iz bosne..
PA KAKO TAMO MOZES DOBIT KAZNU!!!!???? milion puta su svakakve ljude zaustavljali u bosni,i tamo je ZLATNO pravilo da sve pare iz novcanika bacis ispod rezervne gume(u slucaju da si u autu) i da 20KM drzis u prometnoj,kad te pita prometnu i vozacku i vidi kakva je situacija,otice do auta,izracunat koliki mu je rucak danasnji i mozes dalje ic,ako se pobuni,vadi 10km iz zadnjeg depa i vozis..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju