Općenito > Propisi
Oduzet Skuter
duje87:
--- Citat: dachi - 16 Travanj, 2013, 00:07:36 ---cito sam na preskokce,i kazes da si iz bosne..
PA KAKO TAMO MOZES DOBIT KAZNU!!!!???? milion puta su svakakve ljude zaustavljali u bosni,i tamo je ZLATNO pravilo da sve pare iz novcanika bacis ispod rezervne gume(u slucaju da si u autu) i da 20KM drzis u prometnoj,kad te pita prometnu i vozacku i vidi kakva je situacija,otice do auta,izracunat koliki mu je rucak danasnji i mozes dalje ic,ako se pobuni,vadi 10km iz zadnjeg depa i vozis..
--- Kraj citata ---
nije ni u bosni 20maraka sta je nekad bilo.. digli su tarife ;D
balki:
Prica ne stoji! Da bi vozilo bilo ODJAVLJENO u nekoj zemlji prethodno bi moralo biti REGISTRIRANO u toj zemlji (bez obzira dal je rega istekla ili ne). A po nastavku texta je uvoz na crnjaka opisan i kao takvo vozilo se nikako nije moglo regati...
Prica suplja ko blatobran Opela;-)
Peksy:
--- Citat: duje87 - 16 Travanj, 2013, 00:15:41 ---
--- Citat: dachi - 16 Travanj, 2013, 00:07:36 ---cito sam na preskokce,i kazes da si iz bosne..
PA KAKO TAMO MOZES DOBIT KAZNU!!!!???? milion puta su svakakve ljude zaustavljali u bosni,i tamo je ZLATNO pravilo da sve pare iz novcanika bacis ispod rezervne gume(u slucaju da si u autu) i da 20KM drzis u prometnoj,kad te pita prometnu i vozacku i vidi kakva je situacija,otice do auta,izracunat koliki mu je rucak danasnji i mozes dalje ic,ako se pobuni,vadi 10km iz zadnjeg depa i vozis..
--- Kraj citata ---
ma vraga su digli :P nekidan me stopalo,samo san vozacku ima,bacija in 20km niko sritni od njih,ko dica koja dobiju lizalicu,i govore oni ajde druze pomalo hahah :)
--- Kraj citata ---
duje87:
--- Citat: Peksy - 16 Travanj, 2013, 09:07:36 ---
--- Citat: duje87 - 16 Travanj, 2013, 00:15:41 ---
--- Kraj citata ---
ma vraga su digli :P nekidan me stopalo,samo san vozacku ima,bacija in 20km niko sritni od njih,ko dica koja dobiju lizalicu,i govore oni ajde druze pomalo hahah :)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
zavisi kako kako koji prekrsaj.. ovi malo veci prekrsaji su i do 5 puta skuplji pa racunaj ;D
balicdim:
100 kilometar marki :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju