I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
sve najbolje, al stari moj, taj novi runner je odvratan u PM, nemože se nit poredit sa NRG-om novim
Citat: Bokygs - 07 Srpanj, 2008, 23:56:03Samo polako i puno sretnih godina i kilometara:D Dal to uvijek Keeway u pozadini da se naglasi ljepota runnera ma frendovi dosli vidjeti picolovca...
Samo polako i puno sretnih godina i kilometara:D Dal to uvijek Keeway u pozadini da se naglasi ljepota runnera
Zar nije serijski SF bolji od runnera?
Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2008, 10:17:31Zar nije serijski SF bolji od runnera? Kao picolovac ili kao prijevozno sredstvo?
@ dino uzas na deklu daj barem ju pomakni da stoji do gume a ne ovak strsi van!
Citat: vpucko - 08 Srpanj, 2008, 13:33:35@ dino uzas na deklu daj barem ju pomakni da stoji do gume a ne ovak strsi van!da, žasuuuu
@dino...isti skuteri,iste kacige
eo neke slike kak skut puno bolje izgleda i sa tablicom na deklu ma pusti ti sta oni pricaju mislim da bi velika vecina voljela imat takvog novog runnera ja sam sa svojim prezadovoljan od udobnosti,kocnica,performansi...............
dino kakvi su to retrovizori,uzasni su...
ma možete vi radit kaj hočete...tablica ovde pa tamo...i dalje je runner...i nemože dobro izgledat da ga jebeš....tješite se s tim da je kvalitetan i jednostavno "dobar"....
Citat: marko.p - 08 Srpanj, 2008, 18:54:28ma možete vi radit kaj hočete...tablica ovde pa tamo...i dalje je runner...i nemože dobro izgledat da ga jebeš....tješite se s tim da je kvalitetan i jednostavno "dobar"....vazno je kakvu masinu ima ..hehehe...a mogo sam birati izmedu nrg,sr i runnera...a runner je kod nas najskuplji...pa sam njega uzeo...a i kod nas nema ovakvih skutera u gradu...samo oni keeway sranja..pa sam sad glavna faca u gradu