Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Neka nagrada za milijunti post?
Citat: Grale - 09 Travanj, 2013, 09:34:08Neka nagrada za milijunti post? tegla kiseli krastavaca
budemo uskoro smislili sta
bit ce neka i nagrada, naravno za onog koji nije na crvenoj listi i slicno.. budemo uskoro smislili sta
Citat: eladio - 09 Travanj, 2013, 11:08:58bit ce neka i nagrada, naravno za onog koji nije na crvenoj listi i slicno.. budemo uskoro smislili sta neki set naljepnica ili tako nesta
jel uracunat offtopic u to?
mislim uracunavaju se, ali prvi pametan post u tehnickom dijelu foruma ce dobiti nagradu
Citat: Zika - 09 Travanj, 2013, 11:29:38Citat: eladio - 09 Travanj, 2013, 11:08:58bit ce neka i nagrada, naravno za onog koji nije na crvenoj listi i slicno.. budemo uskoro smislili sta neki set naljepnica ili tako nesta bit ce i puno vise
Citat: eladio - 09 Travanj, 2013, 11:45:32mislim uracunavaju se, ali prvi pametan post u tehnickom dijelu foruma ce dobiti nagradu Onda se budemo načekali do nagrade
korisnik koji objavi 1000000 post na poklon dobija set MS naljepnica, MS majcu i 1l REPSOL Moto Scooter 2T ..... nadam se da ste zadovoljni sa poklonom
cekamo post koji nije glup, ne mora biti neka velika pamet u njemu, moze tako ?