pozdav sviraci evo mene opet
uspio nekako uštekati neku lovu dovoljnu za polovni motoric, za novo se vise nemam volje ni vremena stiskat, kredit isto tako sve manje drag...
prva opcija nasao st 200 tako reci kod susjeda, crni 07'(mislim) 7000km kao novi, treba registraciju i preventivno gume promjeniti, ponudio 17k za reganog, covjek zavrnuo na 16500 nereganog..
vrijedi li to toliko? nije toliko stvar u tih +1000kn nego principu jer smatram da je 17k skroz fer cijena gledajuci ostale po oglasniku mada takvo stanje ne vjerujem da cu naci..(dada zvao za onog crvenog u oglasniku s 1500km, covjek trazi 19500. a to mi je vec na financijskoj granici
+pitanje postoji li za runera nekakav set naljepnica ili se da kvalietno izraditi posto mi je cisto crni ruzan ko lopov, i ima vizir onaj veliki, moze li se nabaviti/kupiti/staviti onaj manji?
ostatak njuskala je prosjek 13-15tkn za 15tkm regano, spremno za voznju(bar tako pise) sad isplati li mi se krenuti gledati to ili da progutam ponos i iskrcam covjeku iz grada 16500+rega+gume i mozda jos sto posto ima godina al je jako malo vozen, samo prvi servis napravljen??
dao bi za uredan regan motor max 17k s tim da mi ostane ako treba love za servis, gume, kocnice i dobru kacigu