I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
u mene ti je tocnije slucaj da hvat ko od sale krajnu ako dam gass do nije u brzini jos tj kad ga tek upalim , ili ako stojim 3-4 sec na semaforu ili ako mu blokam zadnju gumu da ispadne iz brzine onda ispali kad dam gas ali ako dok sam u voznji pustim gas da malo usporim ili nesto slicno a da se ne zaustavljam i onda dam gas kao da se gusi i treba 5-6 sec da pocne primat gas da bi potego ako razumijes....a da ima sviska zraka evo stavljo sam guscu spuzvu i nije do toga
Kod mene je sličan problem da motor nema snage na uzbrdici tj. kad mu dam pun gas 5-6 sek se zaguši i onda krene a javio mi se nakon promjene remena i stavljanja red spongea. Prije toga je radio najnormalnije. Sa novim remenom sam prošao preko 200km i još uvik zaje..
Znači setup je sljedeći: Nrg 07, dizna 64, multivar, rolice 7.2, spuh LV Touring, red sponge, bijeli centralni, remen original piaggio ostalo sve stnadardno.Da li mi onda treba veća dizna ili je ova ok?
u mene je red sponge malossi, valjci 5,0 dizna 54, bijeli centralni i bijele oprugice kumplunga i spuh tt , otatak standard... i mene zanima ocu jos siru diznu ?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!