I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Shiltac - 27 Srpanj, 2008, 11:37:10ja idem.. to mi je jako blizu...sa skuterom ides?
ja idem.. to mi je jako blizu...
a zašto ne 100???evo i prve nagrade na srečelovu...
Citat: MOTOSPIRIT - 27 Srpanj, 2008, 10:43:47a zašto ne 100???evo i prve nagrade na srečelovu...opa, scoot nagrada
Zagorci možemo se dogovoriti da idemo zajedno. Ide nas troje il četvero iz međimurske republike
Citat: greenlite - 27 Srpanj, 2008, 15:03:04Zagorci možemo se dogovoriti da idemo zajedno. Ide nas troje il četvero iz međimurske republike na koji prijelaz granični idete na središće? mogli bi se nać negdje pa da idemo zajedno, malo više nas..
Sad konkretno neznam jer se to još moramo odlučiti ali ja bi da se ide u subotu jer je u čakovcu na iste datume ph supermoto i skuteri pa tak da v nedelju gledamo trke pošto su u subotu treninzi
ja nisam šiltak nek sam šiltac.. a meni je svejdno dal idem u subotu ili nedelju.. sa tablicom pod repom te neće pustit... moja je bila jako ukošena pa sam ju morao ravnati, hvala bogu ima pomični stalak...
Citat: Shiltac - 07 Kolovoz, 2008, 12:01:32ja nisam šiltak nek sam šiltac.. a meni je svejdno dal idem u subotu ili nedelju.. sa tablicom pod repom te neće pustit... moja je bila jako ukošena pa sam ju morao ravnati, hvala bogu ima pomični stalak...Mislim da onda imam problem