Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI
efz:
Evo ja i drug cosa stigli u Zabok, posto je bila vrucina odmah nakon sto smo sparkirali u garazu otisli smo utaziti žeđ http://i.imgur.com/4QHSAuF.jpg
A neki su od umora parkirali umjesto nogare na bok :laughing7:
Slike kad dodemo doma, ili sutra to je realnija opcija....pozdrav ekipi bili ste odlicni, trebalo bi cesce tako :headbang:
Tomi_ZG:
Meni je bilo odlično,jedino šteta kaj nisam smio s krampinom na autoput,bilo bi to najduže vrijeme provedeno s glavom zabitom u rezervar :laughing7:
Šteta kaj se nije i odazvalo više ljudi s foruma,bilo je više trajno banatih članova nego aktivnih :toothy12: Al ekipa kaj je bila je bila za 5
I brate mili pojel sam najveći hamburger kaj sam vidio u životu,ubija,onaj iz Alfine teme kaj tam spominje.
Ovaj put nije bilo odšarafljenih matica variomata,cvikanja i rupa u klipu al je bilo 3 litre vode u rezervaru i topova od spuha kaj su otpadali u vožnji.
efz:
Tomi pozdravi bannanu ekipu, na kraju se nismo pozdravili, al bit ce jos prilike :hello:
Tomi_ZG:
Nema frke,i kad bu opet neka vožnja ima nas kaj hoćemo ić
ivan94:
ekipa iz zg-a mogli ste ostat barem 1 sat duze jer ste propustili najzanimljiviji dio natjecanja na poligonu(bilo je padova murjaka) i stunt...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju