Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI
efz:
Ajmo se okupit, provozat i grupno podružit......očekuje se puno ljudi na svojim dvokotačima :icon_thumright:
http://zpress.hr/karavana-za-zivot-bikeri-na-cesti/
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 21:27:33 ---Ajmo se okupit, provozat i grupno podružit......očekuje se puno ljudi na svojim dvokotačima :icon_thumright:
http://zpress.hr/karavana-za-zivot-bikeri-na-cesti/
--- Kraj citata ---
Ok mi sa 125-ticama i više ccm :notworthy: :notworthy: :notworthy: bi još mogli s njima a kak ostali sa 50 ccm neznam kak budu mogli nas pratit,ja sam bio prošle godine sa yamahom R6 prosječna brzina je 70-90 kmh. al ok jabi išo sa svojom batinom 125.
efz:
--- Citat: Mirko S. Zlikovski - 05 Travanj, 2013, 21:52:50 ---
Ok mi sa 125-ticama i više ccm :notworthy: :notworthy: :notworthy: bi još mogli s njima a kak ostali sa 50 ccm neznam kak budu mogli nas pratit,ja sam bio prošle godine sa yamahom R6 prosječna brzina je 70-90 kmh. al ok jabi išo sa svojom batinom 125.
--- Kraj citata ---
Jedna od organizatorica (Snježana= mi je frendica i pričali smo osobno o karavani, kreću se brzinom najsporijeg, poanta je čim veći odaziv uz druženje, vožnja prilagođena najsporijem......računaj 60ak km/h
cosa_wp:
--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 22:00:35 ---
--- Citat: Mirko S. Zlikovski - 05 Travanj, 2013, 21:52:50 ---
--- Kraj citata ---
Jedna od organizatorica (Snježana= mi je frendica i pričali smo osobno o karavani, kreću se brzinom najsporijeg, poanta je čim veći odaziv uz druženje, vožnja prilagođena najsporijem......računaj 60ak km/h
--- Kraj citata ---
da skurimo kvačilo? :toothy9:
išao bi vrlo rado ali nisam u mogućnosti u goroj sam situaciji nego da sam u braku!
Johnny iber:
Zanimljivo... Males SR180 I ja razmisljamo da se pridruzimo. Ovisi samo ako ce dobit slobodno :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju