Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI
Ruff Ryder:
decki posto je pala kisa tko je ostao u klcu i misli prespavat mogu mu ponudit spremanje skuta u garazu do sutra.. ima mjesta za 2 skuta..
Etore:
To,,,,majstore svaka čast ( mislim na you tube ) našao sam i sebe....
Moramo to ponoviti dogodine,,,ako ne i prije,, :wav: :wav:
ivan94:
evo ekipa da vam se javim, dosao sam taman 20 min prije nego je kisa pocela padat :toothy10: :toothy10: :toothy10:, bilo je super i zanimljivo upoznati neku ekipu sa foruma, imam par fotki al nisu bogzna kaj pa pricekajte efz-a on ima gro svega :headbang: :headbang: :headbang:
Ruff Ryder:
--- Citat: ivan94 - 04 Svibanj, 2013, 21:47:47 ---evo ekipa da vam se javim, dosao sam taman 20 min prije nego je kisa pocela padat :toothy10: :toothy10: :toothy10:, bilo je super i zanimljivo upoznati neku ekipu sa foruma, imam par fotki al nisu bogzna kaj pa pricekajte efz-a on ima gro svega :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
nadam se da ima i koju od domacih polu stuntera :toothy9:
ivan94:
--- Citat: Ruff Ryder - 04 Svibanj, 2013, 21:53:15 ---
--- Citat: ivan94 - 04 Svibanj, 2013, 21:47:47 ---evo ekipa da vam se javim, dosao sam taman 20 min prije nego je kisa pocela padat :toothy10: :toothy10: :toothy10:, bilo je super i zanimljivo upoznati neku ekipu sa foruma, imam par fotki al nisu bogzna kaj pa pricekajte efz-a on ima gro svega :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
nadam se da ima i koju od domacih polu stuntera :toothy9:
--- Kraj citata ---
tj. mislis na sebe :laughing7: :laughing7: ,ma super ide aprilia :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju