Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI

<< < (12/20) > >>

SF2 Freak:
Kajjj kakva policija , redari wtf kaj bum se vozio ko na bicikliadi da murijak ispred mene s autom . Zajebi ja onda ne idem

efz:
Vise desetaka tisuca ljudi ce se tako voziti, u organizaciji je vise stotina ljudi, treba to sve drzati pod kontrolom.....al dobro budemo vidli da se za tebe organizira poseban rezim  :omfg:

Sad za ozbiljno....niko nikog ne prisiljava na druzenje i voznju tak da kom se ide nek se prikljuci u raspravu, razmjenu brojeva i kasnije u karavanu a kome ne, taj najjednostavnije zaobiđe temu i nađe si već neku prikladnu  :icon_thumright:

veruda:
  :hello: dečki sretno danas i pomalo!

...ja nažalost odo na šljaku...

efz:

--- Citat: veruda - 04 Svibanj, 2013, 06:34:56 ---  :hello: dečki sretno danas i pomalo!

...ja nažalost odo na šljaku...

--- Kraj citata ---

Hvala kolega.....posto ti nemozes do Karlovca imas trku u Puli i tamo ima nasih clanova, jedan od atraktivnijih vozaca u povijesti gumy je jucerr dosao do Zaboka po zadnji savjet pred trku  ;D

Dosta ljudi mi se javilo na PP i to iz svih krajeva HR, razmjenili smo brojeve a provod je zajamcen  :headbang:

Samo bi jos rekao da ako kojim slucajem bude tolika guzva da se nemozemo naci u ZGu i voziti zajedno, po dolasku u KA cu sve koji su mi ostavili broj nazvati tako da se tamo okupimo :icon_thumright:

efz:
Sad sam se cuo sa kolegicom koja je u organizaciji karavane.....svi skuterasi bilo s velikom ili malom tablicom su dio karavane i mogu na autoput, isto tako je rekla da cemo se dogovoriti da nam se omoguci okupljanje kod bolnice kako bi mi takoder isli u svojoj grupi.......cujemo se jos  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju