Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
KARAVANE ZA ŽIVOT - BIKERI NA CESTI
efz:
Sutra Cosa krece iz VŽ pa dodi s njim ;D
cosa_wp:
--- Citat: Ruff Ryder - 03 Svibanj, 2013, 21:00:32 ---
--- Citat: efz - 03 Svibanj, 2013, 20:46:28 ---Ajde i ti marko sa nama!!!
Ja uzimam fotic tako da ovjekovjecimo susret MSovaca :)
--- Kraj citata ---
PS. Uzmi i MS nalje da se vidi od kud smo :laughing7:
--- Kraj citata ---
uzmi i majice to ti je besplatna reklama cijelom lijepom našom :toothy9: :toothy9:
založi se kod gazde za nas! :toothy9:
Etore:
Ej Smart bbb onda ti dođi kod bolnice oko pol 2 da im se zajedno priključimo,,,,,i samo polako :hello:
SF2 Freak:
MOgo bi i ja gdje je ta bolnica kod arene
efz:
--- Citat: SF2 Freak - 03 Svibanj, 2013, 23:36:30 ---MOgo bi i ja gdje je ta bolnica kod arene
--- Kraj citata ---
Ako se ne varam od rotora u smjeru karlovca recimo ides ravno tako da prodes arenu s ljeve strane i onda na semaforu ides desno (neka me ZG ekipa ispravi ako grijesim)
A evo sto kaze organizator:
Važna napomena,svi oni koji dolaze na bolnicu Blato u ZG molim Vas jedno
Ne brinite ni o čemu drugom već o vožnji iza policije a kada dođete do bolnice policija će se maknuti a preuzeti će vas 2 ili 3 iskusna redara:) koji će vas sa svojim motorima sprovesti u koloni i pokazati vam način na koji ćete napraviti "okret" i odmah se postaviti u formaciju za pokret (sljedeći) Svaki smjer imati će svoju grupu redara koji će imati zadatak učiniti ovo isto.SAmo ih slijedite i neće biti problema...NEMOJTE samoinicijativno napuštati grupaciju i parkirati "negdje sastrane" jer sve je spremno,i wc, i dovoljne količine sokova i vode kako bi Vam minimalno vrijeme čekanja (ne kao prošlu godinu) učinili što ugodnijom.
Sretno i vidimo se.
Biti ce puno ljudi i velika guzva pa se mozda cak i svi okupimo tek u Karlovcu....imamo brojeve pa se cemo bit u kontaktu i sve se dogovoriti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju