Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (7/34) > >>

robert:

--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 22:33:16 ---ovaj FR4 vario kao i Costa su za picolovac ćunere.......ja sam bio uvjeren da i Drnda spada u tu skupinu  ;D

p,s, bez spamma molim  :toothy3:

--- Kraj citata ---
razumio bi te da si napisao za kitolovac ćunere
ne vidim smisla u kombinaciji drnda i picolovac

ivek_sr:
pa dakle ovog se još nitko nije sjetio :) To bi moglo i dobro bit baš me interesira kakav bude test ispao

Drnda:
molio bih bez tih homo spika, mrzim ih... hvala

nisam nista lose mislio o variu.. a to sto sam rekao da mi djeluje skupo.. da, ovako na prvu je skupo... ali to ne znaci da ako se pokaze boljim da nebih izdvojio vise love i kupio taj vario...

volim svakakve setupe probati i ako kod nas dodje, sigurno cu ga kupiti, samo je pitanje vremena...

o j.costi kao i o dr.pulley rolicama mi se uopce neda previse pricati, jer sam misljenja da je to precjenjeno za ono sto nudi

3alfa3:
Ovaj variomat donosi novost - torque drive. Vec sama ideja obecava, a moje misljenje je slijedece....

Hipotetski, kad bi drugi variomati bili savrseno proracunati za prijenos, ovaj variomat nebi imao puno prostora za poboljsanje samih performansi, ali definitivno je u prednosti po pitanju trajnosti remena i potrosnje goriva.

Jedva cekam da se testira jer osobno mislim da je pravo osvjezenje na trzistu.

Do sada se filozofija nije mijenjala, samo se usavrsavala postojeca, a ovo je nesto potpuno drugacije.

Cudi me da "veliki igraci" nisu pokusali napravit tako nesto

Sent from my HTC One X

igor.sb:
veliki igrači su izgradili ime, boli njih neka stvar, ajd polini je izbacio novi patent  ::)

malo offa
što se tiće cijene, kakva god da je, mentalitet nam je takav da ce uvijek netko radije dati 2.000+kn za serđu ili deak-a (i ne izgovara se DIIK jer je ime auspuha, prezime onog tko ih pravi, a ne neka engleska riječ) koji se vidi i čuje nego za bilo sta drugo što ne vidis, a daje na performansama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju