Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (6/34) > >>

robert:
imam dojam da pojedinci na ovom forumu kojima je tata kupio skuter misle da su boga za onu stvar uhvatili!
isti ste ka ona balavurdija na švabskim forumima kojima je top setup za VXRa sa 17 ili 18 grama rolicama
nagađate a do danas niste ni čuli o njemu a da ne kažem probali taj variomat!

vidjet ćemo kako će biti kad dođe na testiranje! ako dobijem priliku ja bi ga rado na VXRu probao

robert:

--- Citat: efz - 05 Travanj, 2013, 21:13:37 ---moguće da su imali početničkih grešaka prilikom razvijanja proizvoda  :dontknow:

--- Kraj citata ---
koliko sam skužio taj variomat nije razvijen od neke firme tipa Malossi ili Polini nego od jedne škole koja nema nikakvih sponzora

efz:

--- Citat: robert - 05 Travanj, 2013, 21:33:55 ---koliko sam skužio taj variomat nije razvijen od neke firme tipa Malossi ili Polini nego od jedne škole koja nema nikakvih sponzora

--- Kraj citata ---

dobro si skužio robert, to je mala frima  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: ivan94 - 05 Travanj, 2013, 21:10:12 ---evo kolko sam cital po tom forumu i skuzil sam da je to tvornicka greska, da je proizviđač napravio jedan prsten kao da pojaca ovau glavnu remenicu kao na slici,a ovaj kaj se razletil to jos nije imal...

--- Kraj citata ---

inače taj 'prsten' drži klizače na mjestu..treba malo i pogledat pa pisat..

treba se istestirat i onda se bude sve znalo iz prve ruke..

@ drnda a kaj veliš onda na j.costu koja košta preko 1800 kn vani (kod nas more bit samo skuplja)

efz:
ovaj FR4 vario kao i Costa su za picolovac ćunere.......ja sam bio uvjeren da i Drnda spada u tu skupinu  ;D

p,s, bez spamma molim  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju