Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (31/34) > >>

steeef:
kad bude biće,a to nisu pasje brige ko ni sve ostalo ;)
kupi pa testiraj,vremena imaš a obaveza nemaš..samo ako ti bude stari dozvolil,o tome si vodi računa.

pralas:

--- Citat: steeef - 30 Lipanj, 2013, 16:23:30 ---kad bude biće,a to nisu pasje brige ko ni sve ostalo ;)
kupi pa testiraj,vremena imaš a obaveza nemaš..samo ako ti bude stari dozvolil,o tome si vodi računa.

--- Kraj citata ---
pdaa,a čuj vas sigurno necu dočekati dok testirate pa cu vjerojatno morati preuzeti stvar u svoje ruke...
ali šta ja znam,obaveze su sada postale must have sredstvo izvlačenja kada se nesto ne napravi na vrijeme...bolje da si napisao,eto zaboravili smo,neodgovorni smo ili tako nesto u tom smislu...ti i minken boy ste glavni po pitanju obaveza kada treba nesto na vrijeme zavrsiti...onda ste taj variomat trebali poslati nekom drugom tko nema obaveza da ga testira...
mene ja davnih dana prestalo brinuti dal mi skuter ide 5% bolje ili slabije i uopće nije stvar u tome,nego o odgovornosti na forumu iliti odugovlačenju...

i ne znam sta se svi odma naljute,ali to su činjenice i dobronamjeran savjet..
 :hello:

efz:
pralas cemu ovo  :dontknow:

Tema je otvorena kad je otvorena, prvo je zapeo vario u putu, na kraju je stigao i ja sam ga na Nexusu provozao i napisao iskustvo onak na osjecaj, poslan je stefu i on ga vozi vec neko vrijeme i isto tako je napisao svoja iskustva na osjecaj......trebao sam ici vec par puta do KC ali nismo mogli uskladiti slobodno vrijeme.......u konacnici nigdje nikad nije postavljen datum do kad ce se snimiti ubrzanje i izmjeriti GPSom, i mi bi voljeli da smo to odradili ali eto nismo, znaci nit smo kog zeznuli ni ostetili, kad odradimo stavit cemo ovdje u temu i to je to :icon_thumright:

steeef:
ne,to nije ni savjet ni dobronamjerno nist nego provciranje.
niko nije ostecen kak je neno napisal,a ti samo uzmi vario i testiraj pa da imamo za usporedbu vise testova  :icon_thumright:

veruda:
ako sam dobro vidio na slikama sa prošlog happeninga ima utrke ubrzanja, ja i rambla smo spremni za test  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju