Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
zrakoplovac:
--- Citat: pralas - 29 Lipanj, 2013, 16:47:08 ---
--- Citat: veruda - 29 Lipanj, 2013, 16:13:38 ---cijene na e-bayu su oko 170 eur + dostava, pričekaj koji dan da dečki sa ms webshopa vide dali ga mogu konkurentno ponuditi...
inače, krajnja brzina mi je više manje ista, ali u svim drugim parametrima je bolji od orginala (napravio sam tek 50-ak km)
--- Kraj citata ---
normalno da je bolji od originala nece sigurno biti lošiji a kosta skoro 200 eura...pitanje je koliko je bolji od originala i usporedba sa polinijem/malossijem koju vec cekamo o ho ho,prije cu dobiti na lotu(kojeg ne igram) nego sto cu dočekati usporedbu..
--- Kraj citata ---
istina :laughing7:
steeef:
onda kupite pa usporedite sami i nemorate nikog cekat.
oni koi srackaju nebudu ga ionak kupili,samo da se prigovori nekaj kak to i ide tu po forumu.
pralas:
--- Citat: steeef - 29 Lipanj, 2013, 19:06:22 ---onda kupite pa usporedite sami i nemorate nikog cekat.
oni koi srackaju nebudu ga ionak kupili,samo da se prigovori nekaj kak to i ide tu po forumu.
--- Kraj citata ---
np,ako treba kupit cemo i taj variomat pa usporediti,jer kako ste krenuli necete uopće obaviti testiranje ovo ljeto pa kada dode zima reci cete da je prehladno vani bla bla kako to inace bude kada se nesto ne napravi na vrijeme...
niko vam ne prigovara,vec ste davnih dana rekli da cete napraviti to testiranje,pa onda vrijeme nije bilo dobro pa ovo pa ono,vec je unazad mjesec dana lijepo vrijeme i mogli ste to napraviti bez problema...
bez ljutnje,lijep pozdrav
steeef:
ljeto je tek počelo.ne,nismo mogli jer smo imali drugih obaveza o koima nit moram nit oću pisat po forumu tak da nam se nije pogodil slobodan vikend istovremeno ni meni ni neni.
mislim da je to tebi najmanje bitno pošto se rješavaš skutera.
za 2 vikenda bi trebalo se to odradit,sljedeći me nema a onaj iza sam slobodan pa ako bude i neno to je onda to.još moram videt za snimanje i slikanje s druga 2 frenda.
pralas:
--- Citat: steeef - 29 Lipanj, 2013, 21:14:08 ---ljeto je tek počelo.ne,nismo mogli jer smo imali drugih obaveza o koima nit moram nit oću pisat po forumu tak da nam se nije pogodil slobodan vikend istovremeno ni meni ni neni.
mislim da je to tebi najmanje bitno pošto se rješavaš skutera.
za 2 vikenda bi trebalo se to odradit,sljedeći me nema a onaj iza sam slobodan pa ako bude i neno to je onda to.još moram videt za snimanje i slikanje s druga 2 frenda.
--- Kraj citata ---
ja sam tu najmanji problem koliko vidim,tema je otvorena prije skoro 3 mjeseca sa naslovom variomat fr4 stiže na test a od testa ni traga ni glasa...jednostavno ste se trebali strpiti i nista ne pisati ako niste to u stanju obaviti na vrijeme i toe to...isto vrijedi i za projekte koji su u početku bili Vau pa se vec 2-3 godine "sitnice" provode kraju...Na učestale obaveze smo već naviknuli u komentarima pa je to bio i očekivani odgovor...kada nitko drugi nece komentirati očito sam ja jedini kojem se da pisati o takvim stvarima i o čemu bi se trebalo voditi računa na forumu..
toliko od mene,moj komentar shvatite kao dobronamjeran savjet i nista vise...
Lijep pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju