Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
steeef:
preko webshopa bude dobavljivo,cijena nekih 175 180 eura..
brzina se ne povecava s njim ko ni na ostalim aftermarket variomatima,za to trebaju ozbiljnija ulaganja u 4t masinu..ali brzina ni ne pada..
isto tak potrebno ga je ustelat ko i ostale variomate jer rolice kaj se dobiju s njim nisu idealne.
steeef:
našel sam napokon slike pa evo da ih stavim..bilo je vremena na poslu pa sam radil i nešt za sebe,...
rolice olakšane i spremne
remen se nije dizal do kraja sa 14gr rolicama,ujedno su bile i prelagane
voženo je sa običnim malossi rolicama,bez obzira na manevre variomata rolice su radile najnormalnije,vario ih je zagladil na rubovima pa su sad ko oriđiđi rolice za fr4 :toothy3:
sklopljeno sve i označeno za probu sa fr4 rolicama olakšanih sa 15gr na 14.5
steeef:
ufatil sam malo vremena i prođiral se pa sam slikal i lokaciju di se bude testiranje odvijalo :icon_biggrin:
uglavnom ravnica sa zadnje slike ima 100o i još nekih pedesetak metara tak da bude više nego dovoljno mjesta..
efz:
Sad još samo treba dočekati jedan ljepsi dan i da ulovimo malo vremena da dođem s Nexusom i napravimo cjelodnevni pravi teat :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
samo jedno pitanje, citao sam bio da su bili poceli testirat taj vario i na BB 2t makine ali nikad nisu to nikad rijesili do kraja pa zanima me dali se zna koja novost :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju