Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (25/34) > >>

Drnda:
vi ocito ne citate...razlike se ne mogu bez mjerenja tako lako napisati... a napisano je kakav je u usporedbi sa polini variomatom po osjecaju ( a ne sa serijskim koji je dosta losiji)

pricekajte prvo da se lijepo sve izmjeri pa onda pisite argumentirano  :icon_thumright:

veruda:
tema zamrla, ima li šta novo? ima li kakva cijena? ako budem stigao u viroviticu da ne dođem baš na orginalcu  :)

Kmich83:
Kakvi su testovi, a ima kaj novog?

steeef:
nije zamrlo nego se nema vremena,dok sam i imal slobodan bikend padala je kisa tak da nije bilo izvedivo.
da je testiranje napravljeno bilo bi objavljeno.
uglavnom kak je pisano,variomat radi na okrtajima ko i serijski samo mirnije sa boljim i elasticnijim ubrzanjem.

probano je sa rolicama 14gr malossievim,bile su prelagane al je igral vario i sa njima najnormaonije tak da mogu se trpat rolice koje god..naravno zagladile su se po rubu ko i ove od fr4 variomata..
nakon toga smo ove 15gr od fr4 varia izbrusili na 14.5 gr i to se pikazalo kao najoptimalnije na 250 ie masini (derbi gp1)..
naravno sad jos preostaje napravit testiranje sa mjerenjem,to bude jedino adekvatno i tocno..

do tad stej fushed  :rock_:

imal sam vremena na poslu pa sam se poigral jedan dan s rolnicama na variometeru..slike stavim kasnije,mislil sam da ih imam na mobu al su ipak na kompu dimo..

veruda:
dosta sam po netu kopao i ništa loše nisam našao za taj variomat. našao sam i par impresivnih setupova sa njime gdje se ljudi kunu u neke neke vrtoglave brzine na 300 ccm.
problem je što je kod nas koliko sam skužio nedostupan. neki rječanin navodno zastupnik ali mi nije odgovorio na mail.

ako bude sve ok 01.07. ga naručujem iz italije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju