Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (27/34) > >>

pralas:
brao steef,sviđa mi se...
ali jos mi se više sviđa ovaj stol za šarafanje,vec sam koljena i kralježnicu ostavio od klečanja i savijanja...kad znam da trebam deklo skidati muka mi dođe..

nego jel se vec moze naruciti vario preko web shopa,ili jos nije u ponudi??

efz:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 02 Lipanj, 2013, 19:34:14 ---samo jedno pitanje, citao sam bio da su bili poceli testirat taj vario i na BB 2t makine ali nikad nisu to nikad rijesili do kraja pa zanima me dali se zna koja novost :)

--- Kraj citata ---
Dva puta sam pitao i oba puta su rekli da se testira, činjenica je da kod njih cvajo 150/180 nije toliko zastupljen pa je možda i to razlog, jer neznam šta se ima testirati osim težine rolica ......... e sad štef bi mogao znati dali je neki od variomata možda identičan ili sličan od nekog drugog skutera pa da se uz sitnu preradu može složit   :dontknow:

--- Citat: pralas - 02 Lipanj, 2013, 19:40:05 ---nego jel se vec moze naruciti vario preko web shopa,ili jos nije u ponudi??

--- Kraj citata ---

Voljeli bi ga prije detaljno testirat, isto tako bi sačekali još mjesec dana jer ulaskom u EU će i taj vario biti za koji € pristupačniji  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: efz - 02 Lipanj, 2013, 19:33:27 ---Sad još samo treba dočekati jedan ljepsi dan i da ulovimo malo vremena da dođem s Nexusom i napravimo cjelodnevni pravi teat :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma da,al kad svaki vikend jebena kiša sere..

--- Citat: pralas - 02 Lipanj, 2013, 19:40:05 ---ali jos mi se više sviđa ovaj stol za šarafanje

--- Kraj citata ---

milina je delat na stolu,sve sam bliže tome da si bum ili radil ili kupil stol za garažu..

steeef:
za bb cvaje bi se dal ukombinirat vario od leader/quasar mašina ali bi ga trebalo potokarit po rubu da stane u blok i da ne zapinje u bendiks..eh sad ako bi bilo tolko prostora da se skine na dimenziju koja je za bb vario..ni jedan nebudeš našel da paše 100%,osim predviđenog baš za bb ako ga budu pustili u prodaju  :dontknow:

nrgmc2-tuning:
ali kako bi se ponasao recimo i da ga se ide tokarit, bi odgovarale staze od rolica posto je predviden za 4t makine?? ili nema to veze??  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju