Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (24/34) > >>

steeef:

--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2013, 16:57:39 ---ček sta sad mudrujes grale  :icon_scratch:

čovik je napisa 2 sekunde razlike do 100 km/h...to bi svatko treba skuziti bez problema, jer to velika razlika...
sad da li se dobije 2 sekunde, debelo sumnjam ali kazem da se dobije to bi se odma osjetilo

samo vi napisete dobar osvrt i sa sto vise skutera na ostalima ostaje izbor da li ce ga kupiti ili ne

--- Kraj citata ---

ti ili čitaš na preskokce il kak ti paše..ako velim da sam se vozil na posel kroz promet,nisam ni imal di stat i oderat po gasu od 0 do 100 da bi uočil razliku i rekel sam karikirano '2 sekunde prije ili sekundu manje'..
već se X puta dokazalo da osjećaj vara,ko i dok stave neznam kakve rine od spulja i dok se to dernja briješ da ideš pun tur bolje a onda izmjeriš i vidiš da ide lošije nego sa serijskim i sl.

Drnda:
to zadnje si posve u pravu... mene jedino interesira razlika u potrosnji i linearnost...
jer po samoj konstrukciji se da naslutii da ce raditi puno bolje nego bilo koji aftermarket sa ravinm zidovima slidera...
kupio bih ga samo radi toga sto skuter radi mirnije od ostalih variomata..

pitanje za efza, hoce li imati kakvi popust kroz pocetni period ako krene prodaja na webshopu, ono promocija malo i to..

pajo:
Mozda se dobije i koja hostesa u paketu??:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

dino73n:
Ako je razlika mala onda treba crta i stoperica al kad sam prosle godine na T-max 530  stavio polini max speed i otisao probat kad nisam spao sa skutera kad sam opalio po gasu,razlika je bila drasticna i za ne povjerovat da su samo vario i opruga konrasta mjenjani.Kao da je na agregat nabaceno 20-25% snage a razlika je jos osjetnija kad je i suvozac na skuteru.

veruda:
gledam na e-bayu 169 eur za 300-ku, nečini mi se baš jeftino za dati za crticu razlike? što kaže dino da mi iščupa volan odmah dajem ali..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju