Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
efz:
--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2013, 12:08:35 ---
--- Citat: steeef - 30 Travanj, 2013, 11:41:12 ---kak je vec receno,svi dojmovi su trenutno pisani po osjecaju..pravi test tek slijedi dok se neno i ja polovimo uz ostale obaveze..vozil sam ga 20 km i to je to..
tu se radi o sekundama i nemrem procjenit po osjecaju jel sam sad 2 sekunde brzi do 100 ili jednu sek sporiji nego prije..
performanse moru bit iste ili bolje ko sa polini/malossi variomatom uz manje okretaje ali bolji odaziv na gas,mirniji rad motora i manje 'mucenje' motora a s tim ide i maja potrosnja..
vec je dogovoreno da se proba sa vise gramaza rolica i usporedno sa poliniem..
--- Kraj citata ---
mislim da bi ovo trebao skuziti bez obzira na sve i to bez problema
--- Kraj citata ---
Ako ne podvuce crtu start i crtu cilj i uzme stopericu u ruke ili eventualno drugi skuter za usporedbu (makar to nije 100% mjerilo) nemoze skuzit dali je i koliko bolje ili losije, ako netko to moze "na osjecaj" onda taj ima zajamcen posao u bilo kojem vodecem auto/moto racing svjetskom timu ;D
Drnda:
nemojte zaboraviti i usporediti potrosnju sa jednim i drugim variom... meni je kod svega ovoga zapelo za oko mirniji rad i nizi okretaji... neke desetinke mi i nisu bitne , ako vec skuter ima bolji odaziv na gas i mirniji i nizi rad.....
steeef:
da,imam u glavi gps koi ispisuje graf,torq power koi ispisuje kolko snage se prenosi na kotac u odredjenom rezimu voznje i sve ostale pojedinosti ::)
napisal sam da po osjecaju to nemrem znat jer sam napravil 20 km do posla kroz promet i necu se bi probat zamarat s tim dok se nebude mjerilo barem po 3 puta sa svakim variom za odredjenu stvar..
najbolje da si brojim u glavi i gledam cajger dok ne dodje do 100.
Grale:
Jel se dobiju s njim lakše rolice za start ili teže za krajnju :help: ???
:laughing7:
--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2013, 12:08:35 ---
mislim da bi ovo trebao skuziti bez obzira na sve i to bez problema
--- Kraj citata ---
Znači ti dok si s serijskog variomata prešel na multivar si skužil odma da je skuter puno jači ili bar malo?
Em nije ni njegov skuter da bi ga znal već u dušu kak ubrzava i di ima rupu, niti se navozil nekaj puno, ak je napravil 20 km od kuće do posla(možda ni tolko nema), uz to vjerojatno je bil i gusti promet jer je to vrijeme kad puno ljudi idu na posel.
Jeste zapeli svi, dobro da ne pitate dal baca bokon ili diže na kolo.
Vjerujem da budu napravili dobar test pa se bude vidlo na papiru sve, a ne vidim razlog zkj bi lagali, kad su takoreć neovisna stranka :icon_biggrin:
Jurich:
ček sta sad mudrujes grale :icon_scratch:
čovik je napisa 2 sekunde razlike do 100 km/h...to bi svatko treba skuziti bez problema, jer to velika razlika...
sad da li se dobije 2 sekunde, debelo sumnjam ali kazem da se dobije to bi se odma osjetilo
samo vi napisete dobar osvrt i sa sto vise skutera na ostalima ostaje izbor da li ce ga kupiti ili ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju