Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat FR4 stiže na test!!

<< < (22/34) > >>

R@kija:
Ak ces ic sta prema zgu dođi do mene da probamo na vxru!

steeef:
kak je vec receno,svi dojmovi su trenutno pisani po osjecaju..pravi test tek slijedi dok se neno i ja polovimo uz ostale obaveze..vozil sam ga 20 km i to je to..
tu se radi o sekundama i nemrem procjenit po osjecaju jel sam sad 2 sekunde brzi do 100 ili jednu sek sporiji nego prije..
performanse moru bit iste ili bolje ko sa polini/malossi variomatom uz manje okretaje ali bolji odaziv na gas,mirniji rad motora i manje 'mucenje' motora a s tim ide i maja potrosnja..
vec je dogovoreno da se proba sa vise gramaza rolica i usporedno sa poliniem..

pajo:
Ako je tako i performanse budu bolje ili cak iste.ja vidim samo prednost za 2t masine pogotovo radi vibracija i mirnijeg rada masine+ocivanje dijelova masine
Samo treba vidit dostupnost i izgor rolica i klizaca...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Jurich:

--- Citat: steeef - 30 Travanj, 2013, 11:41:12 ---kak je vec receno,svi dojmovi su trenutno pisani po osjecaju..pravi test tek slijedi dok se neno i ja polovimo uz ostale obaveze..vozil sam ga 20 km i to je to..
tu se radi o sekundama i nemrem procjenit po osjecaju jel sam sad 2 sekunde brzi do 100 ili jednu sek sporiji nego prije..
performanse moru bit iste ili bolje ko sa polini/malossi variomatom uz manje okretaje ali bolji odaziv na gas,mirniji rad motora i manje 'mucenje' motora a s tim ide i maja potrosnja..
vec je dogovoreno da se proba sa vise gramaza rolica i usporedno sa poliniem..

--- Kraj citata ---

mislim da bi ovo trebao skuziti bez obzira na sve i to bez problema

efz:
Tako je Pajo, poanta (barem ono sto smo vidjeli do sada) je manje habanje kompletnog skutera uz manju potrosnju a opet uz iste ili bolje performanse, ako to sve bude zadovoljeno dobili smo odlican proizvod, a testovi ce to pokazati!

Sto se tice dostupnosti potrosnih djelova, ako cemo ici na uvoz variomata imat cemo u vidu i da kupac ima na raspolaganju djelove za isti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju