Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja polovnog_trilema
Grale:
Ja ju ne izbjegavam, ja imam ditecha(isti drekec :P ).
Neznam kolko si upoznat s tim mašinama, ali kolko sam skužil ljudi vole ih prekrpat jedva da pale pred prodaju, a ti se dopelaš doma i onda više neće :toothy3:
Dobro nije baš takva situacija ;D
Ako se tebi purejet sviđa, i znaš neke osnove oko njega radit ili imaš nekog ko zna uzmi ga onda :icon_thumright:
Nije neka znanstvena fantastika, samo su skuplji dijelovi i veća je vjerojatnost da ode nekaj.
Ali najviše je stvar održavanja, tak da dobro pregledaj skuter, po mogućnosti da ima što manje vlasnika, ako je izvana ok, trebal bi bit i iznutra(iako nije pravilo).
Mislim mogu ja davat argumente za i protiv do preksutra, opet je odluka na tebi :)
Inače, pure jet je samo naziv za skutere iz piaggio grupacije koji imaju direktno ubrizgavanje goriva, sve je više-manje isto ko i ko karb verzija(osim naravno elektronike i paljenja).
Ako staviš serijski karb piaggio, i serijski pure jet, karb se more sakrit pokraj njega.
Ako misliš neki tuninga radit(čak i ne neki veliki, nego samo auspuh stavit), tu je već karb u prednosti, i to velikoj.
A da ne pričam dalje, o nekom kitu i naravno izboru tuning dijelova.
Za pure jet imaš dva kita samo, prvi je oko 1800, drugi 2400, dok za karb imaš masu njih, i cijene su njim već skoro od 900 kn.
works:
--- Citat: Grale - 04 Travanj, 2013, 10:54:55 ---Ja ju ne izbjegavam, ja imam ditecha(isti drekec :P ).
Neznam kolko si upoznat s tim mašinama, ali kolko sam skužil ljudi vole ih prekrpat jedva da pale pred prodaju, a ti se dopelaš doma i onda više neće :toothy3:
Dobro nije baš takva situacija ;D
Ako se tebi purejet sviđa, i znaš neke osnove oko njega radit ili imaš nekog ko zna uzmi ga onda :icon_thumright:
Nije neka znanstvena fantastika, samo su skuplji dijelovi i veća je vjerojatnost da ode nekaj.
Ali najviše je stvar održavanja, tak da dobro pregledaj skuter, po mogućnosti da ima što manje vlasnika, ako je izvana ok, trebal bi bit i iznutra(iako nije pravilo).
Mislim mogu ja davat argumente za i protiv do preksutra, opet je odluka na tebi :)
Inače, pure jet je samo naziv za skutere iz piaggio grupacije koji imaju direktno ubrizgavanje goriva, sve je više-manje isto ko i ko karb verzija(osim naravno elektronike i paljenja).
Ako staviš serijski karb piaggio, i serijski pure jet, karb se more sakrit pokraj njega.
Ako misliš neki tuninga radit(čak i ne neki veliki, nego samo auspuh stavit), tu je već karb u prednosti, i to velikoj.
A da ne pričam dalje, o nekom kitu i naravno izboru tuning dijelova.
Za pure jet imaš dva kita samo, prvi je oko 1800, drugi 2400, dok za karb imaš masu njih, i cijene su njim već skoro od 900 kn.
--- Kraj citata ---
Hvala ti na pojašnjenju, inače nemam nikakva iskustva sa navedenim mašinama.
Doma ima tomos colibri A5, tako da će ovo za mene biti raketa.
Skuter mi treba za preko ljeta na posao i lagana vožnja u slobodno vrijeme tako da nisam misli radit nikakav tuning.
Koja godišta imaju karburator?
Ovi novij NRG i Runer (2006- 2013) su isto pure jet?
Grale:
Očito nisi shvatil baš moj post di sam objašnjaval razliku između pure jeta i karba.
Znači razlika je samo u ubrizgavanju goriva.
Proizvodili su se paralelno, znači i karb i ajnšpric.
E sad, od 2004-te na dalje teško da budeš našel pure jeta u hrvatskoj jer su se prestali uvozit.
Kao zbog "lošeg"goriva ::)
Preporuka moja, uzmi nekaj s karbom i boli te đon :icon_thumright:
Jer ako se ne misliš previše vozit, već ga palit svakih tjedan-dva, mogla bi pumpa ubrzo zapeč, pa onda loš akumulator(naravno bez njega nemreš ništ jer nemaš kurblu) pa se gorivo počne pretvarat u vodu itd...
maky_zg:
Cijena klipa i karika je od 120 do 170kn za serijski skuter. Ako je u malo lošijem stanju cilindar radi se "prva specijala" a u skladu s tim se kupi i klip za prvu specijalu.
Pogledaj si i Aeroxa, Speedfighta i Apriliu SR, isto su pouzdani i kvalitetni skuteri. (kod aprilie Di-tech je isto sranje ko Pure jet kod Piaggia)
zwer_1982:
moj savjet, pošto iz navedenih postova zaključujem da se kužiš u mehaniku ko krava u kozmetiku, da u širkom luku izbjegavaš pure-jet, di tech i ostale poluproizvode s ajšpricom....
Uzmi bilo šta s normalnom mašinom, bez nekog čunninga i vozit ćeš se 15 000 s prstom u uhu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju