Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja polovnog_trilema

(1/8) > >>

works:
Pozdrav svima,
planiram kupiti polovni skuter do 6000 kn.

Preko oglasa pronašao sam nekoliko Piaggio NRG 50 mc3 - pure jet (2003-2004), Gilera runner 50 (2003-2004) i Kymco Vitality 50 2T (2007 god).
NRG i Runner imaju između 9000 i 13000 km, a Vitality 4000 km.

Koliko NRG i Runner tog godišta mogu prijeći kilometara a da imaju "pristojne" performanse ili su to već kilometraže za otpis skutera?

Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav.

Grale:
Kilometraza ni jednog nije velika baš.
20000 bi trebal piaggio prec bez otvaranja,mislim trebal bi i više, ali rijetko koji :redface: :icon_biggrin:
Za kymco ti nebi znal reć,nemam nikakvih iskustva s njim.

Ako bi ti odluka pala na Nrg ili runner, radije bi ti preporučil runnera, posto je ovaj drugi pure jet, a to si ne želiš kupit od nekog 5.vlasnika, kojem fali pol šarafa i u kojeg te očekuje puno ulaganja i posla.
Naravno čast izuzecima, ali vecinom je takva situacija :hmh:

maky_zg:
Da se naći i noviji za te pare, ali cijena ovisi o stanju uglavnom. Moja preporuka je da se ne zaletavaš nego čekaš cca mjesec dana, u tom roku će sigurno nešto naletiti a da ti zapne za oko.
Sranje je jer uglavnom ljudi na njuškalu stave slike na kojima se baš ne vidi di je izgrebano, slomljeno nešto itd..
Ja sam prošli tjedan išao pogledat jedan SF2, na slici je bio ok a kad sam ga uživo vidio pobjego sam glavom bez obzira.
20 000km bi trebao svaki proći serijski, nakon toga valja mijenjati klip i karike. Nije neki veliki iznos.
Jel tražiš baš 50ccm ili može veći?

works:

--- Citat: Grale - 04 Travanj, 2013, 10:14:48 ---Kilometraza ni jednog nije velika baš.
20000 bi trebal piaggio prec bez otvaranja,mislim trebal bi i više, ali rijetko koji :redface: :icon_biggrin:
Za kymco ti nebi znal reć,nemam nikakvih iskustva s njim.

Ako bi ti odluka pala na Nrg ili runner, radije bi ti preporučil runnera, posto je ovaj drugi pure jet, a to si ne želiš kupit od nekog 5.vlasnika, kojem fali pol šarafa i u kojeg te očekuje puno ulaganja i posla.
Naravno čast izuzecima, ali vecinom je takva situacija :hmh:

--- Kraj citata ---

Ma i Runner je pure jet.
Moram priznati da ne kužim od kojeg godišta NRG i Runner imaju pure jet? Zašto izbjegavati pure jet mašine?
Nemam iskustva ali mišljenja sam da Kymco nije loš, ima ih dosta na cesti a i ovaj konkretno je mlađi od NRGa i Runnera 4 godine.

works:

--- Citat: maky_zg - 04 Travanj, 2013, 10:20:01 ---Da se naći i noviji za te pare, ali cijena ovisi o stanju uglavnom. Moja preporuka je da se ne zaletavaš nego čekaš cca mjesec dana, u tom roku će sigurno nešto naletiti a da ti zapne za oko.
Sranje je jer uglavnom ljudi na njuškalu stave slike na kojima se baš ne vidi di je izgrebano, slomljeno nešto itd..
Ja sam prošli tjedan išao pogledat jedan SF2, na slici je bio ok a kad sam ga uživo vidio pobjego sam glavom bez obzira.
20 000km bi trebao svaki proći serijski, nakon toga valja mijenjati klip i karike. Nije neki veliki iznos.
Jel tražiš baš 50ccm ili može veći?

--- Kraj citata ---

Slažem se s tobom, u ponudi je jako malo navedenih skutera i dosta su na cijeni.
Kolika je cijena klipa i karika za NRG ili Runera i misliš li da je to dovoljno tj., nije li potrebno mjenjati i cilindar?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju