Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja polovnog_trilema

<< < (3/8) > >>

works:

--- Citat: zwer_1982 - 04 Travanj, 2013, 15:52:52 ---moj savjet, pošto iz navedenih postova zaključujem da se kužiš u mehaniku ko krava u kozmetiku, da u širkom luku izbjegavaš pure-jet, di tech i ostale poluproizvode s ajšpricom....

Uzmi bilo šta s normalnom mašinom, bez nekog čunninga i vozit ćeš se 15 000  s prstom u uhu....

--- Kraj citata ---

Moram priznat da mi nije jasno iz čega si zaključio da se ne kužim u mehaniku i što ti smatraš pod "poluproizvod s anšpricom"?

works:

--- Citat: maky_zg - 04 Travanj, 2013, 12:13:12 ---Cijena klipa i karika je od 120 do 170kn za serijski skuter. Ako je u malo lošijem stanju cilindar radi se "prva specijala" a u skladu s tim se kupi i klip za prvu specijalu.

Pogledaj si i Aeroxa, Speedfighta i Apriliu SR, isto su pouzdani i kvalitetni skuteri. (kod aprilie Di-tech je isto sranje ko Pure jet kod Piaggia)

--- Kraj citata ---

Za Kymco Vitality  2T (2007god, 4000km),  nisi ništa komentirao, ima li razlog?

maky_zg:
Kymco je dobar ali je klasa ispod gore navedenih po pouzdanosti i završnoj obradi.
Ne kažem da je loš, osjetno je jeftiniji a time zadovoljava ono "uloženo-dobiveno"
Osim toga tuning mu nije na razini nrg-a, sr-ke i runnera!
Ako se ne misliš voziti jako puno (preko 6-7tkm godišnje) onda je isplativ.

zwer_1982:

--- Citat: works - 04 Travanj, 2013, 16:12:11 ---
--- Citat: zwer_1982 - 04 Travanj, 2013, 15:52:52 ---moj savjet, pošto iz navedenih postova zaključujem da se kužiš u mehaniku ko krava u kozmetiku, da u širkom luku izbjegavaš pure-jet, di tech i ostale poluproizvode s ajšpricom....

Uzmi bilo šta s normalnom mašinom, bez nekog čunninga i vozit ćeš se 15 000  s prstom u uhu....

--- Kraj citata ---

Moram priznat da mi nije jasno iz čega si zaključio da se ne kužim u mehaniku i što ti smatraš pod "poluproizvod s anšpricom"?

--- Kraj citata ---

pa iz tih par postova, NHF, ne kužim se niti ja u te ajnšprice i sl gluposti.
Imao gileru runner pure jet koja kad je išla niko joj ni bil ravan al imala je dostaonih svojih žutih minuta kad joj nitko nije znao dokučit što joj je.....

Poluproizvod s ajnšpricom: svi modeli s nekom vrstom ubrizgavanja tipa di-tech, pure-jet, tsdi i još sam jednog zboravil, budem dopisal kad se sjetim.

Grale:

--- Citat: zwer_1982 - 05 Travanj, 2013, 12:13:23 ---

pa iz tih par postova, NHF, ne kužim se niti ja u te ajnšprice i sl gluposti.
Imao gileru runner pure jet koja kad je išla niko joj ni bil ravan al imala je dostaonih svojih žutih minuta kad joj nitko nije znao dokučit što joj je.....

Poluproizvod s ajnšpricom: svi modeli s nekom vrstom ubrizgavanja tipa di-tech, pure-jet, tsdi i još sam jednog zboravil, budem dopisal kad se sjetim.

--- Kraj citata ---
S ovim boldanim si objasnil sve ostalo.
Neargumentirano pišeš, ovo je forum kojeg čita puno ljudi i naravno da iz takvih postova su ti skuteri "poluproizvodi".
A ti svojoj đileri, dok je imala žute minute, si mogel zamjenit svjećicu, počistit emulziju pa bi ti bila možda zahvalnija :icon_thumright:
Nema četvrtog kolko sam ja upoznat  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju