Ostalo > Motocikli

Supermoto

<< < (3/6) > >>

spyke#1:
Onda Aprilia definitivno. Yamaha je odlicna zamjena za skuter po gradu, ali nije za to za šta tebi treba. Aprilia je puno jača i brža, a i kocnice i ovjes su puno kvalitetniji (SX ima malo mali disk, ali nije problem stavit distancu na kljesta i veci disk). Za to za što tebi treba tu su i Husqvarna i KTM. Husqvarna je performansama tu negdje ko i Aprilia, cak je mozda malo i jaca, ali kod nas ih bas nema pa bi mogla bit frka s dijelovima. KTM je prica za sebe, profi motor. Nema serijski SM125, pa treba prerađivat EXC-a ili SX-a(bolje EXC jer su performanse slicne, a homologiran je za cestu). Novog se definitivno ne isplati kupovat jer kosta oko 51000kn (EXC125). Rabljeni se mogu nac za puno manje, al opet treba SM kit .....

Da ja kupujem, bez razmišljanja bi uzeo Apriliu.

seba:
ja ću uzet ili mx 125 ili husqvarnu sm 125,a nešto me dida ispituje za novu apriliu sx 125 pa možda i nju kupim ako bude malo sponzorirao. e sad me još zanima otvorena i zatvorena verzija,jel velika razlika i jel se može iz zatvorene poslije napravit otvorena?

..::Alf::..:
Ja sam isto vozio Yamahu XT 125 par puta od prijatelja, a mogu reć da ide malo bolje nego moj skuter (mislim u ubrzanju), ima 5 brzina i fali mu 6a. Tako da bi ja rađe uzeo Apriliu, premda ju nikad nisam vozio :dontknow: :dontknow: :dontknow: :headbang: :headbang:

spyke#1:

--- Citat: seba - 07 Srpanj, 2008, 00:42:15 ---ja ću uzet ili mx 125 ili husqvarnu sm 125,a nešto me dida ispituje za novu apriliu sx 125 pa možda i nju kupim ako bude malo sponzorirao. e sad me još zanima otvorena i zatvorena verzija,jel velika razlika i jel se može iz zatvorene poslije napravit otvorena?

--- Kraj citata ---

Razlika je poprilicna, a otvorit se da bez problema. MX ima samo zatvorena(15 ks ) i otvorena (cca 29, 30), a SX ima full zatvorena(15 ks), malo otvorenija (23 ks) i skroz otvorena ( ca 30ks). Evo tu je sve odlicno objasnjeno.

http://www.motori.hr/Aprilia_RX_i_SX_125_Tako_mladi_a_ve_huligani_2391.html

seba:

--- Citat: ..::Alf::.. - 07 Srpanj, 2008, 09:01:01 ---Ja sam isto vozio Yamahu XT 125 par puta od prijatelja, a mogu reć da ide malo bolje nego moj skuter (mislim u ubrzanju), ima 5 brzina i fali mu 6a. Tako da bi ja rađe uzeo Apriliu, premda ju nikad nisam vozio :dontknow: :dontknow: :dontknow: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

jesi ti od zvonka vozio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju